Модата на VMA 2011

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
cwiml.jpg

bdmwl.jpg

hbvrc.jpg

не!
12vyz.jpg

А шо бара ваа на VMA?
l7c07.jpg

lwuxa.jpg

7jy80.jpg

Koe e чудово?
b9f6x.jpg

Бритни според мене е најубава
veenz.jpg

Лејди Гага ...
y6olu.jpg

Адел Изгледа многу постара за нејзините 26 или колку има години
zdid7.jpg

Добра е Бијонсе, со оглед на тоа дека е трудна :)
uln5m.jpg

li4xv.jpg

Ваше мислење? :D

Не дека ме интересира или нешто али може да заприметам дека џастин бибер е облечен како лезбејка,а лејди гага како redneck педер.

Бијонси намерно носи таков фустан за да не се познава стомахот, иначе на бибер чевлите се:sick:

Овие функционираат на принцип "can't breathe... need... attention"

Ужас. Сите се веќе станати лејди гага ванабис и се облакаат ко изроди.....тие па што се облечени по нормално се или со грд фустан или па со фустан што не им одговара на фигурата ( ким, ванеса иако нема слика од неа на темава)...Искрено Ребека Блек поубаво од нив беше облечена иако имаше многу едноставна комбинација. Сепак е подобро од ова....

Според мене најубаво е облечена Лејди Гага.Чевлите и очилата на Бибер се :sick: а истото смајли важи и за комплетната појава наречена Nicki Minaj.

Дефинитивно најодвратно е на Ники Минаж (за која прв пат дознав дека постои токму од наградиве). А не ми е јасно што бара Ким Кардашијан таму? И Ребека Блек по ѓаволите? :eek:

Ники Минаж ко да отишла во градинка и ко да им рекла на децата да стават шо сакаат на неа.

Искрено, само Бијонсе беше целосно прекрасна, едноставно блескаше! Никој друг не беше добро облечен, само многу ми се свиѓаат штиклите на Кели Роуланд.

Иако не ја поднесувам Селена искрено најмногу ми се бендиса фустанот и целокупниот изглед.

Лејди Гаго :eek: епик феил .. :tapp:
Инаку баш ми се бендиса косата на Кети Пери многу ми беше слатка со розева коса иако само ја нијансира до плавуша:D

Ok stvarno se oblekle loso. Mene smrtno me zanima kade ja vidovte Rebecca Black?

Модата на овогодинешните VMA беше катастрофална. Единствено ми се допадна Зое Салдана. Девојкава секогаш знае да се облече прекрасно.
zoe-saldana-2011-mtv-vmas-01.jpg

Дефинитивно најодвратно е на Ники Минаж (за која прв пат дознав дека постои токму од наградиве). А не ми е јасно што бара Ким Кардашијан таму? И Ребека Блек по ѓаволите? :eek:

И јас тоа се прашувам :unsure:
--- надополнето: Aug 31, 2011 7:14 PM ---

И јас тоа се прашувам :unsure:

Лошо. Лејди Гага ванаби. А пак таа ги претица сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom