Модата на VMA 2011

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001

не!

А шо бара ваа на VMA?

Koe e чудово?

Бритни според мене е најубава

Лејди Гага ...

Адел Изгледа многу постара за нејзините 26 или колку има години

Добра е Бијонсе, со оглед на тоа дека е трудна :)

Ваше мислење? :D

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Не дека ме интересира или нешто али може да заприметам дека џастин бибер е облечен како лезбејка,а лејди гага како redneck педер.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Бијонси намерно носи таков фустан за да не се познава стомахот, иначе на бибер чевлите се:sick:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Овие функционираат на принцип "can't breathe... need... attention"

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Ужас. Сите се веќе станати лејди гага ванабис и се облакаат ко изроди.....тие па што се облечени по нормално се или со грд фустан или па со фустан што не им одговара на фигурата ( ким, ванеса иако нема слика од неа на темава)...Искрено Ребека Блек поубаво од нив беше облечена иако имаше многу едноставна комбинација. Сепак е подобро од ова....

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Според мене најубаво е облечена Лејди Гага.Чевлите и очилата на Бибер се :sick: а истото смајли важи и за комплетната појава наречена Nicki Minaj.

M

Moon Child

Гостин
Дефинитивно најодвратно е на Ники Минаж (за која прв пат дознав дека постои токму од наградиве). А не ми е јасно што бара Ким Кардашијан таму? И Ребека Блек по ѓаволите? :eek:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.275
Поени од реакции
30.596
Ники Минаж ко да отишла во градинка и ко да им рекла на децата да стават шо сакаат на неа.

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Искрено, само Бијонсе беше целосно прекрасна, едноставно блескаше! Никој друг не беше добро облечен, само многу ми се свиѓаат штиклите на Кели Роуланд.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Иако не ја поднесувам Селена искрено најмногу ми се бендиса фустанот и целокупниот изглед.

Лејди Гаго :eek: епик феил .. :tapp:
Инаку баш ми се бендиса косата на Кети Пери многу ми беше слатка со розева коса иако само ја нијансира до плавуша:D

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Ok stvarno se oblekle loso. Mene smrtno me zanima kade ja vidovte Rebecca Black?

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Модата на овогодинешните VMA беше катастрофална. Единствено ми се допадна Зое Салдана. Девојкава секогаш знае да се облече прекрасно.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Дефинитивно најодвратно е на Ники Минаж (за која прв пат дознав дека постои токму од наградиве). А не ми е јасно што бара Ким Кардашијан таму? И Ребека Блек по ѓаволите? :eek:
И јас тоа се прашувам :unsure:
--- надополнето: Aug 31, 2011 7:14 PM ---
И јас тоа се прашувам :unsure:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Лошо. Лејди Гага ванаби. А пак таа ги претица сите.

Kajgana Shop

На врв Bottom