Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ajde celzi vaa godina vie ja zimate titulata toa veke e jasno uste sea :salut:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Легендо,капитени,маестро..секоја чест.Нека ти е со среќа новиот договор,да даде Господ да освоиш уште многу титулу,да покажеш уште многу добри игри,да дадеш и по некој гол.

3228703620_3831308094.jpg
Капитен,Лидер,Легенда...

Дечки уште 15 страници и завршува темава...:vozbud:
Кој ќе ја отвора другата тема?

Во другиве фанклубови темата ја отвора оној кој има највеќе постови во старата тема..ама не знам.:toe:

Во другиве фанклубови темата ја отвора оној кој има највеќе постови во старата тема..ама не знам.:toe:
Не знам, не ви се мешам. Сеедно ми е кој ќе отвори тема. Тоа е најмалку важна работа... Челзи да тепа, да има постови за честитање, па кој ја отворил темата е најмалку важно.

Предлагам темата да биде отворена пред натпреварот со Стоук.Убаво да ни почне темата со победа.Затоа овие 14 страни да бидат испишани до 12 или 13 кога играме:челзијаш3:

Ах компири едни, пак побогат и побогат договор има! И тој компир еден, па нормално после и шмуглоно ќе сака над 100000 неделно...:toe:

Затоа овие 14 страни да бидат испишани до 12 или 13 кога играме:челзијаш3:
Нема врска, пишувајте само нешто шо заслужува да се напиши и да се прочита, „радиреда“-пишувачи има доволно на форумов, полни два фан клуба (додуша едните се смирија по едно подолго заклучувањее на темата, ама другите се сеуште многу активни). :pos2:

Очекувам Фантом (без Ох сега) да потврди дека ја спрема новата тема, ако не, да кажи ја да почнам. То е во главно. :)

Ах компири едни, пак побогат и побогат договор има! И тој компир еден, па нормално после и шмуглоно ќе сака над 100000 неделно...:toe:

Нема врска, пишувајте само нешто шо заслужува да се напиши и да се прочита, „радиреда“-пишувачи има доволно на форумов, полни два фан клуба (додуша едните се смирија по едно подолго заклучувањее на темата, ама другите се сеуште многу активни). :pos2:

Очекувам Фантом (без Ох сега) да потврди дека ја спрема новата тема, ако не, да кажи ја да почнам. То е во главно. :)
Шмуглото може да си фати патот под нозе на крај од сезона ако не му се свиѓа платата. Не знам кој тим би го земал на 32 години и не многу сјајна форма... Ако збориме за истиот шмугло-Анелка :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom