Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
И исто така годинава со Steam ќе биде така да ќе се почека некое време за кракови и тие ствари

ајде уште само 2 дена, па кога ке и седнам има да изиграм 10 сезони :D
бтв може и мене да ме рачунате за мкд лига

Ај нека испаѓа што е можно побрзо, дур има уште малку луфта, после кога ќе почне колоквиумска ни ФМ ќе се виде ни ништо.. :icon_lol:

А дека одма ке може да се игра тоа тешко годинава со Steam е ќе се почека за крак или нешто слично

Едвај го чекам менаџеров :vozbud: На претходниот 26 сезони изиграв на оваа здравје макотрпна работа,посветеност и да одам над 40 сезони :D

А дека одма ке може да се игра тоа тешко годинава со Steam е ќе се почека за крак или нешто слично
Steam ne e alatka za da se spreci piraterijata tuku da se spreci iskacanje na igrata na piratski sajtovi nekolku dena pred oficijalno da iskoci....tamu gubat njaveke pari proizvoditelite na igri....toa e celata frka so steam...iako uspevaat do nekade vo taa nivna cel sepak pak nekoi igri iskacaat porano.....
jas zosto ogromen fan sum na igrava i ja igram od samiot pocetok uste koga bese championship menager sekoja godina se poveke i poveke se furam da kupam original cd....a izgleda ovaa godina ke bide toa...piratskata verizja od godina vo godina e se poveke polna so bagovi i 90% vo slucaevite pravi crash dumps.....taka da za nekoi 2500 den mozes da si ja nabavis na net original i da si igras bez problemi a ne da mi pobeluva kosa koga na sred igra ke mi udri crush dumps.....

Јас ја играм веќе 5 години и ниту еднаш не ми направила crash dump :) Сигурно компјутерот ти е ок?

Чика Мајлс ја претставуваше денес играва во Лондон, не најдов време да гледам на стрим, утре ќе биде во Париз мислам, ако имам време и ако најдам стрим ќе гледам и ќе постирам тука :)

Едвај го чекам менаџеров :vozbud: На претходниот 26 сезони изиграв на оваа здравје макотрпна работа,посветеност и да одам над 40 сезони :D
Гет а лајф :) Најмногу сум изиграл 7 сезони, незнам како е интересно со регени да играте

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom