Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
И исто така годинава со Steam ќе биде така да ќе се почека некое време за кракови и тие ствари

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
ајде уште само 2 дена, па кога ке и седнам има да изиграм 10 сезони :D
бтв може и мене да ме рачунате за мкд лига

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Ај нека испаѓа што е можно побрзо, дур има уште малку луфта, после кога ќе почне колоквиумска ни ФМ ќе се виде ни ништо.. :icon_lol:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
А дека одма ке може да се игра тоа тешко годинава со Steam е ќе се почека за крак или нешто слично

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Едвај го чекам менаџеров :vozbud: На претходниот 26 сезони изиграв на оваа здравје макотрпна работа,посветеност и да одам над 40 сезони :D

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
А дека одма ке може да се игра тоа тешко годинава со Steam е ќе се почека за крак или нешто слично
Steam ne e alatka za da se spreci piraterijata tuku da se spreci iskacanje na igrata na piratski sajtovi nekolku dena pred oficijalno da iskoci....tamu gubat njaveke pari proizvoditelite na igri....toa e celata frka so steam...iako uspevaat do nekade vo taa nivna cel sepak pak nekoi igri iskacaat porano.....
jas zosto ogromen fan sum na igrava i ja igram od samiot pocetok uste koga bese championship menager sekoja godina se poveke i poveke se furam da kupam original cd....a izgleda ovaa godina ke bide toa...piratskata verizja od godina vo godina e se poveke polna so bagovi i 90% vo slucaevite pravi crash dumps.....taka da za nekoi 2500 den mozes da si ja nabavis na net original i da si igras bez problemi a ne da mi pobeluva kosa koga na sred igra ke mi udri crush dumps.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас ја играм веќе 5 години и ниту еднаш не ми направила crash dump :) Сигурно компјутерот ти е ок?

Чика Мајлс ја претставуваше денес играва во Лондон, не најдов време да гледам на стрим, утре ќе биде во Париз мислам, ако имам време и ако најдам стрим ќе гледам и ќе постирам тука :)

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Едвај го чекам менаџеров :vozbud: На претходниот 26 сезони изиграв на оваа здравје макотрпна работа,посветеност и да одам над 40 сезони :D
Гет а лајф :) Најмногу сум изиграл 7 сезони, незнам како е интересно со регени да играте

Kajgana Shop

На врв Bottom