Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
сеа за сеа одлична е играва,највеќе ми праи мерак шо дава кој колку километри истрчал на утакмциата.иначе играм со Јуве,7 коло сум 6 победи и 1 нерешена.Eljero Ellia е звер напраен по лева страна.

Имаше и пред тоа ама во match analysis , требаше да кликаш на друго поле, вака попрегледна е направена, голем чекор напред од СИ.

Не е нормално ова со повредите. Ако во ФМ11 имаше многу повреди, не знам што да се каже за ова.
Суботиќ 2 месеци, Хумелс 6 недели, Кагава 6 месеци, Геце 3 месеци, Гундоган 4 недели, Бариос на почеток е повреден 3 месеци, само што се врати, одма нова повреда на 2 мееци.

Има ли некој официјален блог некаде да оставиме коментари - забелешки за играва?

lVGqq.jpg

where is your god now ?

Абе, нема информација кога ќе излезе демото, без да мора да го симнувам преку стим? Или пак ќе треба да чекаме да излезе на 21 (или ден-два порано по торенти) :D

Абе, нема информација кога ќе излезе демото, без да мора да го симнувам преку стим? Или пак ќе треба да чекаме да излезе на 21 (или ден-два порано по торенти) :D
на торентиве мислам дека веќе од завчера го имаш демото...бар на bitgamer, не сум барал на другиве.

не знам зашто,ама секогаш си играм на 2D Classic!!!!тоа топчињата ми се ептен фраерски(y)

Дечки има заинтересирани да правиме годинава Македонска лига ?

2db8cwh.jpg

Не е лош. Има 4.5 ѕвезди потенцијал во неговиот тим.

Демово ми се свиѓа, ама со нетрпение ја чекам официјалната верзија :)

Сигурно дека е No.1 но мислам дека малку претерале со Меси на менаџерот, до 1 Јануари постигна 40 гола а до 1 Јуни каде му е крајот :)
66918657.jpg

Сигурно дека е No.1 но мислам дека малку претерале со Меси на менаџерот, до 1 Јануари постигна 40 гола а до 1 Јуни каде му е крајот :)
66918657.jpg
На која позиција го играш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom