Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Agim Ibraimi сс од 1.1.2013.
+Најдобар МК играч на 2012
+најдобар млад МК играч за 2012. Гази на 12кава.

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    147,3 KB · Прегледи: 65
Некој ако може да ми прати линк да го симнам само едиторот...:)

Некој да не ја игра 12кава на windows 8?
Нешто не ми ја пушта па ваша помош ќе ми биде добредојдена, кризи пукаат. :)

Дали ги има некои тренинзите од фм-балкан за 2012 ? Пробував да ги симнам но ги нема.

Simnav fm 2012 posle podolgo vreme
Nekoj da ne moze da mi ja prati taktikata Beast mode sto beshe 4-5-1.Najdov samo na edno mesto ama nemoze dase simnuva bagosana e nesto.

Како ви е интересно да играте со примејд тактики и само со тие? :eek::eek:

Desperate times call for desperate measures :ROFLMAO:

Dali ima nekoj socuvano files za dodavanje na dopolnitelni ligi na FM2012?
Nemam igrano dosta vreme, sega so ova izolaciive se naogja nesto slobodno vreme
Јас ја имав комплетно цела игра со плус лиги на екстерниот до пред 2 недели кога го форматирав .... Абе човек да кажешееее :ROFLMAO: :facepalm:

Јас ја имав комплетно цела игра со плус лиги на екстерниот до пред 2 недели кога го форматирав .... Абе човек да кажешееее :ROFLMAO: :facepalm:
pred 2 nedeli nemase volku sranja so virusov, ni pa imav vreme za FM. jas go imam osnovniot install file, sakav oni emirati ligi a u, da gi dodatam, nesto bos, da mine vreme. nema veze, se naogja zanimacija sekogas :ROFLMAO:

dali ima primeteno nekoj na fm12, dali od 2013 nataki croatia se racuna kako EU zemja?

igram so birmingam, za hrvatski igraci bara work permit, jebo pas mater :D

dali ima primeteno nekoj na fm12, dali od 2013 nataki croatia se racuna kako EU zemja?

igram so birmingam, za hrvatski igraci bara work permit, jebo pas mater :D

Од 2013 година Хрватска влегува во ЕУ, а Србија, БИХ и Црна гора мислам дека беа влезени во 2018 година. Ако имаш ФМ едитор смени ги националните правила за да немаш странски играчи кои ќе чекаат работна дозвола. Жива глупост е тоа со работни дозволи и евидентирање на сите играчи кои не се од ЕУ како странци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom