Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Од енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава:facepalm: Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици

Ako ja zadrzi formata od poslednite natprevari vo Anglija, Kerol ke brka rabota.

знам дека РВП ќе биди прва постава ама мислам дека Хунтелар од сенка ќе закачи 3-4 гола за холандија во ова натпреварување..плус Хунтелар е играчиште се искина од голој давање во Шалке изминатите две сезони во страшна форма се наоѓа
Абе и РвП е играчиште, сите рекорди скоро ги сруши сезонава...ама ако беше тој на клупа а Хунти прв тим... мислам дека џабе ќе му беше.. и 100 коефициент да беше, не ќе беше баш изводлива варијанта :)
`

Ako ja zadrzi formata od poslednite natprevari vo Anglija, Kerol ke brka rabota.
И Керол ли влезе во форма:facepalm: .
Џерард или Дефо мислам.
За Дефо и јас мислев ама Ова шо се деси со таткому кој занјт како ке влијајт на него Џерард и не играше цела сезона може таму да пробам на останати пошто напагачиве им се тиња

Од енглезиве кој ке бидит најдобар стрелец Керол најверојатно ке биде прва постава:facepalm: Руни мислам дека нема право на настап првите 2 утакмици

од толку репрезентации за англија се фати??..види Ибрахимович прв стрелец за шведска 3.00 коефициент ти даваат поклон:D

од толку репрезентации за англија се фати??..види Ибрахимович прв стрелец за шведска 3.00 коефициент ти даваат поклон:D
Ja пак Кристиано го видов поклон 2,5 и онака тој се шутират и пенали и слободни а напаѓачиве од Португалија најголеми идиоти се јас таму ке изиграм

Ja пак Кристиано го видов поклон 2,5 и онака тој се шутират и пенали и слободни а напаѓачиве од Португалија најголеми идиоти се јас таму ке изиграм
а шо демек Шведкса јаки напаѓачи имаат?:D..тие кој од кој се дупки во нивниот состав Ибра барем 2 гола ќе дај другите максимум до 1:D

Џерард или Дефо мислам.
На Дефо му умрел некој роднина (мислам татко му) и се вратил дома. Ќе биде спремен за мечот ама колку ќе биде сконцентриран...
На крај краев најдобар тип ќе испадне Франција-Англија 1

Инаку во Спортлајф во билтен нема опција најдбоар стрелец за репрезентација.Каде го има тоа?

а шо демек Шведкса јаки напаѓачи имаат?:D..тие кој од кој се дупки во нивниот состав Ибра барем 2 гола ќе дај другите максимум до 1:D
Муабетов ми беше Кристиано ми личит на поклон кој требит полесно да влезит итој психото Ибра немат конкуренција исто па и некој пенал ако имат тој ке изведит јас сепак за првиов поклон ке се одлучам:D
--- надополнето: 7 јуни 2012 во 20:57 ---
На Дефо му умрел некој роднина (мислам татко му) и се вратил дома. Ќе биде спремен за мечот ама колку ќе биде сконцентриран...
На крај краев најдобар тип ќе испадне Франција-Англија 1

Инаку во Спортлајф во билтен нема опција најдбоар стрелец за репрезентација.Каде го има тоа?
ВО додатокот

Може ли во Спортлајф да искомбинирам на исто ливче , 2 типа прв и втор во група и најдобар стрелец на екипа

1.Русија 2 Полска
1. Германија 2 Холандија
Шведска - Ибракадабра(нај.стрелец)

може вака на стотче?

Може ли во Спортлајф да искомбинирам на исто ливче , 2 типа прв и втор во група и најдобар стрелец на екипа

1.Русија 2 Полска
1. Германија 2 Холандија
Шведска - Ибракадабра(нај.стрелец)

може вака на стотче?
Би требало да може

A sto ne si izvadite kartica koga veke vo Sportlife uplakate. Napravi si gi doma tiketite i posle nema nikoj da ti gresi (osven ti samiot :) )
А и во Спортлајф ливчињата им смрдат на бензин (n)

зависи,можно е да има улога да трга одбранбени играчи на него и да пронајдува од тие што ќе втрчуваат од втор план......

зависи,можно е да има улога да трга одбранбени играчи на него и да пронајдува од тие што ќе втрчуваат од втор план......

ама рачунај другите во шведска се неписмени и овај плус пенали/слободни изведува сигурно барем два гола ќе дај:D

Левандовски 1,90
Сведенхимовиќ 3
Бензема 3,25
Јелавиќ 4
Роналдо 2,50

ова гарант искача бе! :D

а може и на „изненадување“ да пробам со Балотели и Торес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom