Летување во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување
Најблиску аптека/лекар во Сарти?
Може Сарти и најдобра варијанта е! И така и така сите се мали места и досадно е цело време на едно место , ќе ги прошеташ сите па догодина ќе раскажеш ! Инаку син ми пред 3 години беше таму и освен ветерот немаше други забелешки !

Каде барате сместување за во Грција (поконкретно Халкидики) а да не се светскиве букинг страни (booking, trivago etc.)?

Идеш на booking наоѓаш вила, го бараш на google му праќаш лично mail, наведуваш кеш плаќање, good luck.

Zdravo. Dali nekoj mozi da mi kazi nesto poveke za mestoto Stomio. Toa e Nekade blizu do larisa. Jas 90-ta godina bev tamu na odmor ama posto togas bev dete od 10godini pamtam samo deka plazata bese ubava so pesok. E sega ako znae nekoj da mi kazi Kako e kolku e smestuvanjeto ubavo Li e mestoto I slicno.

Абе стварно сеа има нови ЕУ прописи и секоја кола по 15 минути ќе ја тресат?
Тоа ќе биде голема гњаважа, многу ќе се чека.

Богами на терористине од Панчево којзнае што ќе им најдат... по 30 евра за у Неи Пори.

Што збориш? Јас во Грција идам со Ц2 за 15 минути 2 пати можеш да го склопиш и расклопиш :) ! Или они не се јуропа ?

Ја бев минатата недела и чекав на грчка граница минута и 40 секунди. За враќање не се чека, само проаѓаш.

Најблиску аптека/лекар во Сарти?
аптека мислам дека има во Сарти, а медицински центар каде се укажува помош со патничко осигурување е колку знам од времето во Агиа Николаос, таму отидов во 90-тите кога шинав нога, на одмор во Вурвуру

Како успеа да шинеш нога у Вурвуру?

Иначе и Сарти има доктор кај паркингот е.

Каде барате сместување за во Грција (поконкретно Халкидики) а да не се светскиве букинг страни (booking, trivago etc.)?

Низ туристичките агенции? :)[DOUBLEPOST=1492865755][/DOUBLEPOST]
Zdravo. Dali nekoj mozi da mi kazi nesto poveke za mestoto Stomio. Toa e Nekade blizu do larisa. Jas 90-ta godina bev tamu na odmor ama posto togas bev dete od 10godini pamtam samo deka plazata bese ubava so pesok. E sega ako znae nekoj da mi kazi Kako e kolku e smestuvanjeto ubavo Li e mestoto I slicno.

Местото е мало, ептен мало.
Убав е кампингот кој е на влезот, мислам дека во моментот еден од поубавите во Грција.
Повеќето кампери се Македонци, плажата е широка и песочна и има добар beach-bar :)

Od prvi do devetti Juni odime so soprugata vo Polihrono.Ako ima zainteresiran bracen par do 60 god. bi gi podelile troskovite za apartmanot koj e za 4 lica,na 30m od plazata.Sekoj so svoja a moze i so edna kola da se patuva do tamu i nazad. Za 8 nokevanja 5.000 den.

Дечки, некој остров каде што не е многу голем и не е журкаџиски да препорачате? Значи да не е мртво, кафичи и ресторани е ок, таверни исто, да нема диско, напалени англичани и остала пијана и издрогирана багра. :) Бидејќи идеме пар, не ни треба многу гужва и галама, гледав, Тасос, можеби и Скијатос?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom