Летување во Грција

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување
Дали летувал некој на Паксос? Да сподели искуства, цени и дали вреди да се тепа патот (~600км, 10 саати, кола, фериброд, итн.) за 4-5 дена?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ne vredi.
Osven ako ne ti znaci da kazes deka si bil na ostrov kaj sto gazdata na Fiat ima vila :)...
Podobra opcija, spored mene, e Parga, a od tamu mozes za evtini pari da odis so brod na celodneven izlet do Paxos I Antipaxos....

Дали летувал некој на Паксос? Да сподели искуства, цени и дали вреди да се тепа патот (~600км, 10 саати, кола, фериброд, итн.) за 4-5 дена?

Уште некој?

Ја планирав некоја опција да преспијам за 1 ден таму. Инаку стрикно за тоа не би идел, поише у комбинација со Крв или Парга.

Ја планирав некоја опција да преспијам за 1 ден таму. Инаку стрикно за тоа не би идел, поише у комбинација со Крв или Парга.

Би те ошамарал за КрВ сместа

Некој да има контакт од лице за издавање на смештај во Олимпска регија(Неа пори/Лептокарија)?

Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

Некој да има контакт или да препорача солидни апартмани за во Неипори?

Предлог за септември за Грчка, некое место кај што ќе има и да се шетне, со девојка ми сами идеме.

Предлог за септември за Грчка, некое место кај што ќе има и да се шетне, со девојка ми сами идеме.
...иди во август, прашање дали ќе бидат отворени границите поради „нов пандемиски бран“.

Dali moze da se vlezi vo Grcija bez međunarodna vozačka dozvola...samo so naša???
Sakam od Ksamil da se vrakam preku Grcija....pa neznam dali ke mi baraat medunarodna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom