Ултра десничарите кренаа нов споменик на Александар во Грција

Срамота само 6 метри?Не му удостојуваат на човекот срам да им е :pos: Сеа се сваќам ама и они у криза а прават споменици за нај ај не е страшно во криза сме од 91 па нормално е :D

не ги плукајте луѓето.... го виделе нашиов од солун, ама сакале да го гледаат од поблиску... или пак му се паднал овој на некој грк во киндер јајце:pos:

Грците се вадат со тоа дека во тоа време било нормално два града од иста држава да војуваат меѓу себе за превласт (пример Спарта - Атина)

Со таа разлика што Македонија била кралство. Тоа е фундаментална разлика.

http://forum.kajgana.com/threads/Хеленизмот-Европска-измислица-од-18-век.11127/page-2

Тапа се,нашиот е поголем нека го сисаат :icon_lol:

Поголеми Македонци од нас испаѓаат на крај,племето нивно циганско :pos:

Личи ко споменикот на Александар во Пела.
SuperStock_1890-15829.jpg

Да не го пренеле само од еден град во друг :)

А1 би го нарекла ова правилен потег од страна на Гејлада. Би викнале разни експерти од нивната страна во студиото и би се дискутирало како овој проект е феноменален и би се давале предлози да се постави и споменик на Филип,Гоце,Даме,Ченто,Тоше

gejcite i Aleksandar- zhivi pishurii
edino neshto na shto gejcite imaat pravo da digaat spomenici e tokmu toa- negovoto velichestvo MAGARETO
i ko za chudo nitu eden takov spomenik-
%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B5%CE%B9+%CE%BF+%CE%B3%CE%AC%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%82....jpg

--- надополнето: Aug 1, 2011 3:15 PM ---

For instance, the donkey signifies in Greek folk culture mainly stubbornness, poor manners and patience.

http://amman-gr.blogspot.com/2011/03/first-greek-saying-mentioning-donkeys.html
--- надополнето: Aug 1, 2011 3:58 PM ---
Ne znaev deka ona naseno e na Aleksandar spomenik, mislev na voin na konj:P

кој ни е крив коа сами си го спопикавме:mad:воин на коњ- ц ц ц ц
инаку кај гејскиот споменик -дали забележавте Александар во десната рака држи статуетка на божицата НИки- ( ПОБЕДА)

alezandr.jpg

--- надополнето: Aug 1, 2011 5:39 PM ---
хахахахахааааааааааааа
јас се извинувам што реков дека гејциве немале споменик на магаре

они се растуриле од поставување магарешки споменици 2010 год.

доколку сакате да ги видите на гугл напишете само Δημοκρατία των Γαϊδουριών 2010 :pos:

Значи УЛТРА ДЕСНИЧАРИ, Александар УБИЕЦОТ и (сакале или не) БИСЕКСУАЛЕЦОТ (а им се смеете на „гејовите“). Не ме јадете (нема ни да ви успее), јас сум неутрална, реална и јас имам право на глас.

Фала многу, пријатно!

Значи УЛТРА ДЕСНИЧАРИ, Александар УБИЕЦОТ и (сакале или не) БИСЕКСУАЛЕЦОТ (а им се смеете на „гејовите“). Не ме јадете (нема ни да ви успее), јас сум неутрална, реална и јас имам право на глас.

Фала многу, пријатно!

gtfoh.jpg

Кој се заебава овде?шугави Грчишта...
тие нашле споменици да дигаат...има кој да дига споменици за Македонците....тоа е благодарна Македонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom