Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Ne sum mrzliva licnost,osven koga sum umorna ili deprsivna i togas ne mi stanuva od krevet.Me nervirat preterano mrzlivi luge so gi mrzi da si napravat jadenje,da si svarat kafe,da si iscistat kaj so izvalkale,da si ja sredat sobata...Razbiram,ponekogas sekoj go faka mrza,ama postojano da odis po niv i da go sreduvas neredot so gonapravile ili da im podavas nesto so e pred niv,a gi mrzi da si go zemat-ne razbiram.

Сум многу мрзелива.
Убаво кажано ме мрзи и што сум жива:pipi:

ме мрзи да направам нешто само коа сум уморна и на пр. едвај сум се довлечкала до троседот и сум пуштил тв и од таму ја слушаш мајка ми СВАРИ МИ КАФЕ, или ИДИ У ПРОДАВНИЦА или сестра ми КАЈ СИ ЈА ФРЛИЛА ЧУПАЛИЦАТА, ОДМА ДА ЈА НАЈДЕШ и остало.

А мрзам флегматични особи
У природа сум многу жива.

ИЧ не сум...кога сум уморна уживам да се релаксирам и да не правам ништо. Мрза ретко ме фаќа:pipi:

Po priroda ne sum mrzeliva ama nekogas stvarno mi e maka da stanam od krevet da mozam cel den da ostanam da spijam da ne mora da stanam:) ili pak nekogas ko ke me pustat do prodavnica a mene mn mi e makaaa:)

Ја сум дефиниција за мрзлив чоек

не сум Мрзлив само не ми се работи:bip:

Ah kako da me fati mrza ....dajte predlog...plzzzzzzzz:kez:

lele ja pogodivte temava...........mozebi sum najmrzelivata od tuka...Sega me mrazi da legnam da spijam a 4:10 e nautro:P........i mnogu raboti me mrazi da pravam i nautro i navecer i sekogas

најмрзеливиот чоек шо знам сум јас...пх...понекоаш ги жалам сите дома...кревет ме мрзит да напрам...ме мрзит да здиплам алишта...све ме мрзит...просто ме мрзит да живеам...ааа...имат нешо шо не ме мрзит...да јадам:))

Уф колку сум мрзлива, посебно кога требе де фатам книга или да раскренам по дома. Тогаш мрзата ми доаѓа највеќе до израз. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom