Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Saladin напиша:
пред 2-3 години бев мнооогу мрзлив сега не сум до толку. Факултет мења живот

мене факултетот ме направи уште помрзлив. за жал!

momentalno mi e takov period so sve me mrzi da pravam,ama bas se:toe:

Мрзлив сум во секое време. Не за џабе по татко сум црногорец.

многу или малку ама ме фака мрза од време на време периодично
мрзлив сум кога нејќам да ги правам работите што не ми се по вкус.
а кога нешто ми фака око гајле немам и би го средил во најкраток временски период

Од што ме мрзи не отидов у школо сабајлево а станав на време:pos: епа сега колку сум мрзелив

NAJMRZLIV sum!!! i ponekogas se nerviram za toa!

Mrzeliva sum najmnogu koga nemam vnatresen mir te.nesto me maci........E togas sum najmrzeliva i se ostavam za naredniot den....
A po priroda znam turbo da rabotam so denovi, a mrzelivosta ja potisnuvam i brkam:toe:
" MRZA GAZA NE RANI ":baeh:

Абе кај мене мрзата е божем оправдана...Црногорка сум...
Језда тоа не оправдува,ама што да праам...:( ме мрзи.. али некат кога ке се разработам,е тогаш ми нема равен :) (пази да не:))

Aу!!!! во последно време ептен!!! се мразам ради тоа......

Tuf, tuf. Da si mrzeliv ne e tolku ekstremno pa da se MRAZIS poradi TOA. Bas sve ti e top koa si mrzliv...(barem za mene)

Ме мрзи да станувам сабајле или да идам до продавница! Али најмногу од се ме мрзи да УЧАМ!!!!!!

обично не сум мрзелив, ама некогаш кога ќе ме фати мрза, фатена е. не ме мрда ни кран ни ништо! се мразам таков, кога ме мрзи да фрлам ѓубре, да си зеам сам вода или некои такви работи.
а за мрзеливите.. шознам, до негде им е опростено -) сите понекогаш не` фаќа мрзеливоста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom