Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Zavisi za sto i zavisi od raspolozenieto ama vo osnova ne sum mnogu mrzliv iako ne sum bas ni nekoj sto cel den e vo dvizenje.

ме мрзи да учам дати, и оној напраил она, онаа напраила ова па ондак имало војна.... брррррр гадно

mrzliv sum do toj stepen so ke zemam dve banani i kilo sprajt i nema uciliste drugiot den :)
ne go probajte ova
za poke informacii totse.com

Многу!
Денес требаше да учам физика и цел ден се бафтав низ дома без врска. Затоа вечерва и утре посабајле ќе го греам столчето...
Судбина...:(

Зависи за ѓо м премногу сум

Me mrzi da go kliknam ofa "isprati brz odgofor" ali aj =))

Мрзлива сум си признавам,нарочито по дома. А па, кога сум нервозна и лута,може со саати да гледам во предметот што ми пречи и нема да станам да го поместам.Вода да станам да се напијам?Никако!Да е жива и здрава мајка ми,инаку ќе дехидрирам.Што од мрза,што од лутина.
Ееее,ама кога сум хепи,трчам како моторче да имам на едно место...:)

Ehhhhhhhhhhhhhhh........luge, ista prica i ja ,ama EPTEN mrzliva!!!!!!!
i toa nenormalno mnogu,neobjasnivo,i toa za bilo sto.
Cist primer,barem malce da vi dolovam:
Vi teknue,koa onaka si sedis pred TV i edno vreme posakuvas da smenis program...
Ko za bela dalinskoto ne e do tebe,nego na masickata(pred tebe),mene tolku me mrzi da se pomestam i da go zemam,sto se deram da go viknam brat mi da se simne,od gorniot sprat za on da smeni programot.........abe neznam,samata si se cudam:lud:

Me mrzi se da pravam. A me plasi faktot sto toa e zarazno. I drugi luge zarazuvam so mrzata...

Ептен!!!!! По мрза од мене кој ќе најде здравје...

Мрзлива сум само кога сум во депресија инаку се преморувам сама себе до граници на издржливост.

ne sum bas mrzeliva licnost ....mi odi rabotata...:):):)

jas mislam deka ne sum mnogu mrzeliva...
dobro de,ponekogas(ama ne epten cesto:) ) me fakja mrza,ama to e samo na momenti...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom