Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Jas sum definitivno najmrzlivo stvorenje na cel svet. Doma site mi se robovi moraat da slusaat :icon_lol: :icon_lol: a ako ima natprevar po mrza togas jas sigurno nema da pobedam zato so ke me mrzi da pojdam tamu :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

ja sum teska mrza... voda... dva dena da neam jadeno nema da stanam da si napraam jadenje :) :) a za internet stanuvam.
sto znam zasto e taka... valda zatoa sto moite na 4 meseca od koga se rodiv me odnele vo crna gora... :)

Moeto vtoro ime e mrza hehe,osobeno letno vreme kako me faka auuuu,a tolku sakam da ja iskorenam.Praam samo raboti od sto moram ne od sto sakam zaradi taa mrza i posle se kaam leee e trebase toa da go napraam.Losa rabota e mrzata

Све ме мрзи освен да свирам

Абе вие мрзи светски сте биле :)
Да ве прашам нешо, како не ве мрзи да дишете?:):)

П.С. Не очекувам одговор на прашањево зш знам дека ќе ве мрзи да пишете

е па ај да почнеме од сабајле:после вложен голем труд од татко ми, се будам. Ме мрзи да станам. Станувам некако. Се мијам. Ме мрзи да се облакам. Се облакам со тешки муки. Идам у кола. Ме возат до школо. Ме мрзи да станам од кола, бидејќи сум уморен од напорниот маратон-15 метри од зградата до колата. Идам у школо. Ме мрзи да пишувам. Доаѓа големиот одмор. Невидена радост. Завршува големиот одмор. Ме мрзи да се качувам до 2-ри или до 3-ти кат од школото. Завршуваат часовите. Радосен одам накај Енерџи. Седам до 2:30. Ме мрзи да одам докај дедо ми. Стигнувам некако до таму. Гнетам. Ме мрзи да учам. Ме Зимаат откај дедо ми. Идам дома. Поучувам. Се ставам на форум. Доаѓа време за на Англиски. Ме мрзи да станам од форум. Со уцена од моите станувам. Се враќам од Англ. Вечерам. Се заебаам пред ТВ се до 1 и 30. Ме мрзи да заспијам..И така натака......

Ja vo princip ne sum mrzliva..najcesto imam ogromen elan za da gi izvrsuvam obvrskite,od pricina sto znam deka koga se ke si zavrsam sleduva najgolemoto zadovolstvo na svet!Zatoa sekogas gi zavrsuvam obvrskite na vreme,a mojata NEmrzlivost sekogas dobiva nekoja nagrada!

Ууууф мојата најголема маана, светска мрза сум. Барем си признавам, а кој признава пола му е простено! :kez:

Don't ask! Ja i mrzliva, ne be sho ti e?:P lol

_ZlObNiCa напиша:
Samo nasabajle sum mrza koga si pravam kafe i lezam vo krevet, a vo princip sum mnogu hiperaktivno stvorenje mi idat na zivci mrzlivi luge, koi gi mrzi ne samo voda da si zemat tuku generalno se :)
like me?
јас иначе,за разлика од сестрами сум најмрзливото створење на светов,коа станува збор за работа,праам се да ја ескивирам,у секој поглед сум мрзле,освен коа стануе збор за искачање и телефонирање:)

Најмногу ме мрзи да се бричам и затоа никогаш не сум тасма бричен и баш ме заболе дека е така :)

mary_jane напиша:
like me?
јас иначе,за разлика од сестрами сум најмрзливото створење на светов,коа станува збор за работа,праам се да ја ескивирам,у секој поглед сум мрзле,освен коа стануе збор за искачање и телефонирање:)
oh tell me about it....:):):)

mrza relativno e :) zavisi zA sto :)

abe mene samo vo leto ne me mrzi. Togas sum hiper aktiven. Prv sum na plaza uste od sabajle:)

Не сум голема мрза. Ме мрзи само да учам, ништо друго.
Мразам луѓе кои ги мрзи пример вода да си земат, па ќе викаат ај донеси ми вода итн. итн. Или пак кафе да сварат ги мрзи. Ебате флегмите. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom