Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Prviot sat posle budenje ziva mrza sum , ne pravam nisto i go mrazam cel svet . Zet mi mi vari kafe , ceca mi ja polni kadata uste da me obleceja i sve top ke bese :) Ama kaj 09 zemam sila i se stanuva normalno , ne sum mrzliva osoba voopsto inace.

eeeeeeeeeeeej mnogu sum mrzliv, i ne samo za ucenje tuku bukvalno za se.cel den samo lezam gledam TV i sedam na kompjuter, e ovie 3 raboti se edisntveni so ne me mrzi da gi pravam. da se mkeri koeficientot na mrza od 0-10 jas sigurno i imal 11+ :)

Ме мрзи од сабајле да му зборам на некој
Ме мрзи мајка ми кога замара да и чистам дома
Ме мрзи кога знам дека имам мн за учење
А има и мн работи што ме мрзат само не ми текнуваат сега као ми текне ќе го модифицирам отпоново и ќе ви кажам

zavisi nekogas sum mnou mrzlif ne mi se mrda so prst

Uhhhhhhhhhhh ponekad sum svetska mrza..... I mi se ima deseno duri da me mrzi i da disam:) Ali fala bogu ne sum sekad takva:)

Леееее у последно време за се ме мрзи. Понекоаш ме мрзи дури да станам од столов да легна у кревет. :pos:

Ако нешто сакам да направам,нема гајле.
Ама ако нешто треба да направам кога не сакам(ако сум заседнат пред телевизор или на компјутер-и да ме станат) абе поголема мрза од мене нема!

jas sum mrza cel zivot i mislam deka ke si ostanam taka ...........

Zavisi do denot,nekogas me faka zelba za cistenje,ke pustam muzika i cela kuka ke ja svetnam.
Nekogas pak znae da me fati mrza i 2-3 dena da ne stanam od krevet.

Имам такви периоди во годината кога не скам ништо да работам, ме мрзи ако може така да се рече, поточно немам енергија, ама баш за ништо.За среќа ретко ме фаќа ко што реков и кратко ми трае.Инаку не се декларирам како мрзливка.:icon_lol:

Мрза сум додека не почнам да правам нешто ... после тоа немам гајле.
Инаку за мали секојдневни ситници како на пример вода, кафе не сум баш, но тоа само ако сум дома ... на работа ако сум, особено при крај на работно време, ме мрзи и ташната да си ја земам па терам други:)

Многу сум мрзелив....поготово кога треба да сработам нешто за мене, а ако е за друг некој прв ќе отидам да помогнам. Пример.....во недела имам испит а јас книга не сум пипнал затоа што ме мрзи да учам:)

Mrza sum 24/7,porano ne bev,ama nekako sea ne mi se stanuva od pred PC,samo toa ne me mrzi :),drugo se

VMRO напиша:
Многу сум мрзелив....поготово кога треба да сработам нешто за мене, а ако е за друг некој прв ќе отидам да помогнам. Пример.....во недела имам испит а јас книга не сум пипнал затоа што ме мрзи да учам:)

Ау и јас сум таква ... заборавив видиш?:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom