Колку сте мрзеливи?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
mrzeliv sum mnogu, ama koa ke dojde "noz do koska" e togas se gubi mrzata, ne od drugo tuku zasto nema vise vreme...ne za dzabe rekle, toa sto moze da go zavrsis denes ne go ostavaj za utre ama ajde :toe:

Премногу сум мрзелива посебно во последно време.Ме мрзи да учам, ме мрзи да шетам....ми се дешава па денот да ми е цел исполнет и да не почувствувам никаква мрзливост, ама вистината е дека сум ГОЛЕМА мрза, си признавам:kesa:

Зависи до расположение.Кога не сум многу расположен сум ептен голем мрзливко, можам и цел ден да не мрднам од дома.Има и денови кога не можам ни 5 минути да се свртам дома.А тогаш ми е и поубаво кога ќе го исполнам денот, а не само да се тегнам дома ко црево.

Дефинитивно највеке ме мрзи да се бричам!! :kez:

Исто и мене ме мрзи да се бричам, затоа на 1 недела се бричам...мрзлив сум малку, кога ќе дојдат последните 5 мин, тогаш ме фаќа мерак за работа

Многу сум мрзлива-100000% :kesa:

najmnogu mrazam ko ke me viknat mojte i ke mi recat daj telekomanderot mi idi da se frlam od zgradata moja i se razbira me mrzi nenormalno da ucam :toe:

Премногу сум мрзелива посебно во последно време.Ме мрзи да учам, ме мрзи да шетам....ми се дешава па денот да ми е цел исполнет и да не почувствувам никаква мрзливост, ама вистината е дека сум ГОЛЕМА мрза, си признавам:kesa:

Не си единствена, мене ми е така цела година. Инаку на скала од 1 до 10 - 7.

Не сум мрзелива-ако станува збор за шетање во секое време, дури и другарките ми се чудат како издржувам лето на 40 степени, ама ако треба да учам ме фаќа една мрзааа уффф, ама што да правам, ќе си учам ме мрзело не ме мрзело:toe:

Скоро за се сум мрзлив ... само за седенење на ком не мразм :vozbud:

Ептен сум мрзлива... И многу мразам кога мајка ми ме тера да работам... Како сега... Гррр

:helou: после стравот мрзливоста е еден од непријателите на човекот.
Нажалост, се случува да сум мрзелива за некој работи.:smir:

Во последно време претерано сум мрзлива освен кога станува збор за школо..иначе ме мрзи да станам од кревет па затоа и во кревет најчесто учам за предметите од школо:pos:

Најголемата мрза на светот сум јас.Само да се излежувам по можност и ништо друго по цели денови,да не правиме муабет коа ке треба да се помогне да се сработи нешто по дома или сл.Бог да чува,за мене само златно креветче

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom