Што ви е важно да има вашиот иден сопруг

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
Ма дај не сери :))
Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.
тешко Леа :)

Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.

Еве еден потенцијален кандидат. Има добра фирма и стабилна работа, не пегла, не мие садови и не брише прашина -- има батлер. Цело време е надвор од земјава, не е се`уште татко, али не замара гарант. За експертизата во кревет ти ќе си видиш. Судејќи по неговото минато и перформанси, верувам дека добро ќе ја крие швалерката и сигурно нема да ти ги носи на гости ни мајка му ни татко му при бидејќи е сирак. Доста е успешен во улогата на дух (има и посебно одело за таа намена), а у остатокот верувам дека ќе се снајде да биде маж.

Да има смисла за хумор, шегобиец да биде :)

Пулс смее да има или кој е он да му пумпа срцето крв 24/7 !? :D

Смее али не е пожелно да го истакнуе, посебно не пред гости. Ја веќе посочив озбилен кандидат у пост # 62.

Смее али не е пожелно да го истакнуе, посебно не пред гости. Ја веќе посочив озбилен кандидат у пост # 62.

И никако не смее да биде побрз од нејзиниот пулс.Да се знае кој е главен дома :D

Физичкиот изглед не е пресуден, но пожелно е да биде висок, да биде образован и интелигентен, да има смисла за хумор но не претерано, да сака деца, да ме разбира и сака, и да ме трпи кога сум во "оние денови" :icon_lol:

Физичкиот изглед не е пресуден, но пожелно е да биде висок, да биде образован и интелигентен, да има смисла за хумор но не претерано, да сака деца, да ме разбира и сака, и да ме трпи кога сум во "оние денови" :icon_lol:

Да, и јас мислам дека претерана смисла за хумор може да уништи брак.

Да, и јас мислам дека претерана смисла за хумор може да уништи брак.

Според научните истражувања, претераната смисла за хумор е една од водечките причини за се поголемиот број разводи во светот.Намќор си е намќор бе, нема тука утка :D

Според научните истражувања, претераната смисла за хумор е една од водечките причини за се поголемиот број разводи во светот.Намќор си е намќор бе, нема тука утка :D

Јасно, еден летимичен поглед у комшилук лесно ќе го потврди ова.

подобро со паметна да плачeш отколку со луда да се смееш
respect 2 u all :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom