Што ви е важно да има вашиот иден сопруг

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување
Да ме почитува, да биде фин со мене, да ме заштитува и да биде секогаш до мене кога ми треба!

Да ме почитува, да биде фин со мене, да ме заштитува и да биде секогаш до мене кога ми треба!
Добро за фин може не испунуваат сите ал другите работи кое машко не ги испунува тие услови ?

Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
Ма дај не сери :))
Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.
ала Парис Хилтон кретериум
а нешто за возврат ќе понудиш?барем убава да бидиш:D

Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2006/04/20/king-philip-and-his-seven-wives-115875-16968565/
најдобро е да има 7 жени нема ни да се караш ни да се љутиш по секој ден ќе има по една ;)
човеков стварно е богат од него има што да се учи шо една кога можеш 7 зошто да не
--- надополнето: Jul 24, 2011 7:20 AM ---
нема маж кој зел жена а кој не ја почитува тоа е прво друго е љубовта кон неа кога ја сакаш и почитуваш нормално е дека се ќе и угодуваш
е за возврат жената секој ден гимнастика ;)

--- надополнето: Jul 24, 2011 7:20 AM ---

нема маж кој зел жена а кој не ја почитува тоа е прво друго е љубовта кон неа кога ја сакаш и почитуваш нормално е дека се ќе и угодуваш
е за возврат жената секој ден гимнастика ;)
Разумен компромис е разумен компромис, сфатете го тоа :)

Сакам да ме сака ,да не ме изневерува,да ме почитува,да биде со мене секогаш и во добро и во лошо,да знае да ме насмее,да знае да ме изненади-пријатно(да направи нешто за јадење),да ме гушка постојано,да биде дружељубив........да ме слуша и да знае правилно да размислува ,да ме разбира со поглед :)))и секогаш да ме прашува како си го помнувам денот...

Да не е мајкар, да ме сака, почитува и поддржува, да е способен да прави компромис, да не е љубоморен и да не изневерува, да ми ги фали јадењата што ќе му ги правам и нормално да е добар во кревет:).

да има доверба во мене, да е добар во кревет и да има солидна плата како би живееле по нормално... и да знае да направи да се чувствувам убаво и сакано... толку!

Prvo i najvazno od se - mora da bide ekscentricen. Avanturist. Ljubitel na zivotni. Antitradicionalen. Liberalen.
Vtoro - diplomec, ne prebiram, seedno e.
Surovo iskren, inteligenten, smesen, maksimalno opusten, da mi bide najdobar prijatel, da me razbira za se i da me poddrzuva vo se.
Fizicki ne e mn vazno kako bi izgledal - iako sakam svetli luge, sepak, toa e nesto od vtorostepeno znacenje :)

да има доверба во мене, да е добар во кревет и да има солидна плата како би живееле по нормално... и да знае да направи да се чувствувам убаво и сакано... толку!

Ако не работи за плата туку на процент да е, ама висок процентот тоа ме интересира?
--- надополнето: Jul 28, 2011 11:01 AM ---
Да не е мајкар, да ме сака, почитува и поддржува, да е способен да прави компромис, да не е љубоморен и да не изневерува, да ми ги фали јадењата што ќе му ги правам и нормално да е добар во кревет:).

Без мајка ми ништо не бива верувај :icon_lol:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom