Што ви е важно да има вашиот иден сопруг

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
Најважно е да ме сака и да ме почитува и да живееме како во бајка.
Ма дај не сери :))
Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.
тешко Леа :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Да има работа со која ќе носи пари да не мисли дека ќе го ранам, да знае да пегла, мие садови брише прашина, почесто да е надвор од земјава, да не ми дише во врат, да биде добар татко,да не замара, да биде експерт во кревет, добро да ја крие швалерката, мајка му да не ми ја носи на гости, едноставно да биде дух во поголем процент од денот,а маж во остатокот.
Еве еден потенцијален кандидат. Има добра фирма и стабилна работа, не пегла, не мие садови и не брише прашина -- има батлер. Цело време е надвор од земјава, не е се`уште татко, али не замара гарант. За експертизата во кревет ти ќе си видиш. Судејќи по неговото минато и перформанси, верувам дека добро ќе ја крие швалерката и сигурно нема да ти ги носи на гости ни мајка му ни татко му при бидејќи е сирак. Доста е успешен во улогата на дух (има и посебно одело за таа намена), а у остатокот верувам дека ќе се снајде да биде маж.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Да има смисла за хумор, шегобиец да биде :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Пулс смее да има или кој е он да му пумпа срцето крв 24/7 !? :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Смее али не е пожелно да го истакнуе, посебно не пред гости. Ја веќе посочив озбилен кандидат у пост # 62.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Смее али не е пожелно да го истакнуе, посебно не пред гости. Ја веќе посочив озбилен кандидат у пост # 62.
И никако не смее да биде побрз од нејзиниот пулс.Да се знае кој е главен дома :D

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Физичкиот изглед не е пресуден, но пожелно е да биде висок, да биде образован и интелигентен, да има смисла за хумор но не претерано, да сака деца, да ме разбира и сака, и да ме трпи кога сум во "оние денови" :icon_lol:

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Физичкиот изглед не е пресуден, но пожелно е да биде висок, да биде образован и интелигентен, да има смисла за хумор но не претерано, да сака деца, да ме разбира и сака, и да ме трпи кога сум во "оние денови" :icon_lol:
Да, и јас мислам дека претерана смисла за хумор може да уништи брак.

Мачорка

Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Да, и јас мислам дека претерана смисла за хумор може да уништи брак.
Според научните истражувања, претераната смисла за хумор е една од водечките причини за се поголемиот број разводи во светот.Намќор си е намќор бе, нема тука утка :D

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Според научните истражувања, претераната смисла за хумор е една од водечките причини за се поголемиот број разводи во светот.Намќор си е намќор бе, нема тука утка :D
Јасно, еден летимичен поглед у комшилук лесно ќе го потврди ова.

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
подобро со паметна да плачeш отколку со луда да се смееш
respect 2 u all :D

Kajgana Shop

На врв Bottom