Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пошто сум фраер, не плачам на филмови:pipi:

Градот на Ангелите... Мег Рајан, кога ја чукнаа возејќи точак/велосипед:(
па уште еднаш Мег Рајан во In The Land of Woman кога дозна дека има рак, па прегратката и бакнежот на дождот...:(
Premonition(привидение беше преводот?)... 7 дена со ред се будеше, не знаејќи дали ќе го види сопругот и дали е ден пред или по ''несреќата'' и на крај не успеа да го спаси!
A филм кој засекогаш ќе го памтам и кој ме трогнал е Мојата Девојка,го гледав кога имав некаде 10-11 години и од тогаш ми останал во сеќавање!!!

1408. Ти ебам филмот, ми ја уби цела недела. Сцената кога Џон Кјузак ќе се сретне со неговата мртва ќерка и моментот кога по втор пат ќе му умре во раце... Колку морничаво и тажно.

Таа сцена беше толку морбидна, капак па уште кога дозна мајката и касетата со нејзиниот глас кога ја пуштија!!!!:nesvest:

а да, заборавив...
кога го убија Жолтко, проклети да се!!!

Najtazna scena mi e koga Brus Vilis se zboguva so Liv Tajler vo "Armagedon"...se kinam od placenje sekogas koga ke ja gledam ovaa scena,a i celiot film na krajot e mnogu tazen

Најтажен филм ми е кога ќе му ја скршат кичмата на брат му :nesvest:

Од Армагедон, кога Брус и Лив се збогуват на екранчето..:(:(:(
и од The Notebook, на крајот кога двата умираат во истата постела..
и во Lion King Кога умира татко му на симба:(

б) кога умира Антонио Бандерас во Мамбо Кингс
в) кога умира Пачино во Инсомниа и последните зброви Just let me sleep.

и легендарната кога умира Раде Шербеџија во пред дождот (Ќе врне) а во позадина оди Вања Лазарова и Анастасија-Со маки сум се родила
И моите најомилени тажни сцени се овие, да не зборувам колку ги сакам само овие филмови оти не е тоа темата.

Марион во Риквем фор а дрим кога почнува да се проституира за хероин...тоа ми е тажно.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nh8AO64JKx0[/media]

e ovaa scena od The Rock scenata vo sobata so tusevite

bas snosti go gleav 1408 stvarno tie 2 sceni (gore navedenite) se tazni..
isto taka vo stomp the yard koga go ubivaat brat mu na glavniot lik..toj so umira e Chris brown..

a da i filmot jas sum sem cel filme vo sustina tazen nemozam da odvojam nekoja posebna scena..

Градот на ангелите е филм на кој се расплакав на крајот,а потоа кога го гледав повторно,плачев и се ежев цело време.Најтажниот филм што го имам гледано,не можам да издвојам сцена.

Жолтко(Yeller) Кога мора да го утепаат жолтко зошо се зарази со беснило:(:(:(

Со колегата гледавме еден индиски филм ( не се сеќавам на насловот ) и таму сите плачеа .

Во Есен во Њујорк кога докторот излегува од салата и ја фрла капата...Секогаш кога ја гледам оваа сцена плачам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom