Таруно
Еким
Дечки, Ало Ало е добра ако си се родил `82ра... Ало бре, има милион нови серии по светов, они ќе ми даваат од Дедо Ное. Море ќе го џитнам телевизорот преку прозорот од веце.. ебаго.. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.
Добра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.
Прв пат слушам за оваа серија..ќе ја гледам едно 20 минути (ако трае толку) па ако ми се допаѓа ќе и бапнам еден лајк на ФБ :lol:Следејќи го успешниот пример на МТВ со “ Тропска Горештина“ и Сител се реши по 100 пат да ја емитува ексклузивно серијата “ Ало , Ало“се очекува оовој тренд да продолжи и понатаму![]()
Не ја имаат целосно откупено![]()
Прв пат слушам за оваа серија..ќе ја гледам едно 20 минути (ако трае толку) па ако ми се допаѓа ќе и бапнам еден лајк на ФБ :lol:
Шо е проблемот што ја нема сеа на Сител? Еден глуп филм даваат моментално а треба да почне сеа... -.-?
Почна хаха, добро е уште почетните епизоди сеГледаме
![]()
Пошто гледам си по британски хумор...сигурно си гледала Faulty Towers. Ако не си..под итно да гледаш
on topic: Ало ало е извонредна серија, и подобро да има нејзина реприза отколку некои си таму индиско турски шпанско срањски серии
Чим е британски ќе ја гледам. Ако беше француски, германски, шпански нема шансиАко сакаш британски хумор ќе ти биде смешна))))