Ексклузивно и само на Сител “ Ало, Ало“ ако можат МТВ можеме и ние!

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Абе закон е серијава, се газам од смеа кога ја гледам..и цело време ја даваат, барем на сител 3 ја начекувам често.

Никој не ја гледаше најново на FOX бе? :D

100 heil hitlers
Хер Флик ко падобранец, сегде слетуваше. Не можам да најдам линк од замокот, кога се преправија како цигани Хер Флик и фон Шмолхаузен, иначе тоа ми е најсмешна сцена од нив.

Не гледам како може да е лоша серијава кога секој актер си има добро оформен карактер и добро ја игра улогата, штета само што пола од овие актери се починати и не може пак да ги гледаме во некои добри комедии :)

Добра е бе Ало, ало. Одамна ја немаат давано, 5 години сигурно има ко ништо.
МТВ1 не знам зошто се фатиле со Тропска горештина, зарем мислат дека некој ќе гледа? Боље нека даваат Sunset Beach.
Нека ја дадат, радо би ја гледал :) Последно ко ја даваа беше 1999 година памтам...

Неќам да сум хипстер ама, кој глеа ТВ денес? -.-
како бе кој гледа ако не излегдам денес минимум еден филм на двд и до 3-4 навечер саатот не најдам еден филм добар на тв неможам да заспијам

Доста хејтате барем за Ало Ало, ете јас лично првпат ја видов пред некој ден серијава и интересна беше.
Кога ја даваат кои денови ?
Е како бе прв пат ја виде, генерации растеле со серијава :) Иначе од пон до петок, гледај ја многу е добра;)
--- надополнето: Jun 29, 2011 12:02 AM ---
Јууууууу стјупид вумн !!! :D

ЛЕГЕНДАРНА СЕРИЈА ја имав гледано на сител уште пред 11-12 години.

Ало Ало е евергрин меѓу сериите. Нешто што е и Френдс.
Ги гледав на Фокс идеа пред некое време.. сега ќе ми доаѓа убаво пред спиење. :)

Тхамбс уп за ова! Ќе имам барем една причина да пуштам Сител :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom