Зависност од член на форум

• Креатор на темата Креатор на темата stefanija.s.
  • Време на започнување Време на започнување
Имам членови кои честопати кога скролам по темите застанувам да прочитам нивно мислење.
Но да зависам од одредени членови, ми е крајно патетично и ми наликува на состојба кога се нема веќепостоечки став туку се изградува поради напишани неколку реда од некој кој не го ни познавам толку добро.

не зависен али најмногу почитуван од мене @@cool@, и секогаш застанувам да го прочитам неговото мислење, едноставно типот е cool

Јас сум зависен од форумов, а мислењата на членовите во него ги читам............. да читаш нечие мислење и тоа мислење да ти се допаѓа е нај Ок, ама да бидеш од некој зависен тоа е дебилно.... тоа е ко да го мањачиш :)

Редовно влагам во религија и барам мислење на @Хептаграм XI исто проверувам да не има нешто ново од @Ipsissimus во темата научни џуда во куранот....исто така кога кликам на нови мислења ако видам дека @Let 3 има ново мислње обавезно го читам.

Има и такви челеној шо по некое правило морам да ги прочитам колку онака да ме изнервира...не е етички да ги тагнам

Iako mrazam da priznaam, seuste od @dzesika

After all this time?

Always.

~~

Не си ласкај, ти си ми пример за тоа колку може чоек да биде пацов и да нема самопочитување. Не те ни тагирав, а како си го видела постот, а ме игнорираш сама си знаеш (некој скот од штаб ти јавил веројатно).

Sfakam, psihozata ti pravi da gleas stabovi nasekade ama mozebi, mozebi samo postoi eve nekoja minimalna sansa da ne sum bila logirana vo momentot?

@Almeida

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom