Зависност од член на форум

• Креатор на темата Креатор на темата stefanija.s.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 јануари 2011
Мислења
18
Поени од реакции
2
Дали ви се случило некогаш да се опседнете со некој член на форум?
Мене и се има случено неколку пати. Читајќи така по форум налетувам на некој член кој ми го привлекува вниманието повеќе од што треба. Се навлекувам постојано да ги читам мислењата, сакам нешто ново да дознаам, но притоа не се обидувам да стапам во контакт, а секако дека можам. Тоа ме држи привремено, по некое време спласнува тоа чуство. Кажете вие дали ви се има случено,што, како...
Ако има ваква тема соединете ја или избришете ја.

Знаете у која насока ќе ја затерате темава, и немојте. На место си е, супер си е.
До сега не сум се оспеднал со некој член иако не можам да кажам дека нема да ми се случи тоа:)

да манијак сум следам членој и се зафркавам со некој , само да ми падни на око некој (оти во последно време неам некој таков ) :D

Ах женски, женски... многу сакате да се замарате

Мој совет, да ги примиш мислењата и ставовите на членот со резерва и ако некогаш го запознаеш, да знаеш дека едно 70% од тие што сум ги запознала од форумов се различни приватно од тука како ден и ноќ :)

Секако дека постојат членови чии мислења ми се убави и сакам да ги читам, ама па да сум опседната... не би рекла. :)

не сум посматрал некој посебно ама има некои членови чии коментари ужасно ме иритираат бидејќи се неаргументирани и обавезно исполнети со јадење гомна, понижување други членови и покажување сила (некои модератори). Таквите потполно ги игнорирам и истото го очекувам од нив.

Па на повеќето ни се има случено.... да наидеме на некој член од форумов кои на интересен начин гледаат на работите..имаат слични размислувања па ни стануваат интересни. Не да станеме зависни од нив туку едноставно да се размуабетиме... и тоа да ни е забавно па да го продолжуваме секој ден.
Не е зависност, само желба и интерес за да запознаеш некој човек подобро. :)

Мој совет, да ги примиш мислењата и ставовите на членот со резерва и ако некогаш го запознаеш, да знаеш дека едно 70% од тие што сум ги запознала од форумов се различни приватно од тука како ден и ноќ :)

Ја не сум така :)?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom