Хомосексуалност (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата NightWish...
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ги оправдувате хомосексуалните врски,бракови и посвојувањето на деца од страна на хомосексуалци

• Вкупно гласачи
    1.128
Да да што се чудиш репертоарот е долг лезбеј,давај гз,двоцевка и итн да не набројувам ајт не замарај

Што е со хомосексуалците што не даваат гз, нити сакаат анален секс? Као 2% понормални се сметаат или? Онака да знам да си запишам у дневникот вечер, дека некој ме (пардон на израз) ебе 2% повеќе ако абстинирам од анални задоволства.

Што е со хомосексуалците што не даваат гз, нити сакаат анален секс? Као 2% понормални се сметаат или? Онака да знам да си запишам у дневникот вечер, дека некој ме (пардон на израз) ебе 2% повеќе ако абстинирам од анални задоволства.
то се педери од имиџ, као нешо тренд е да си педер и почнува и тој да се феминизира, слуша Бибер, се депилира, најдобар другар му е женско, почнува да зборува за мода..... али не се ебе в газ. Ако уше и неќе да го испуши - избриши го од дневнико то е фалшив педер.

то се педери од имиџ, као нешо тренд е да си педер и почнува и тој да се феминизира, слуша Бибер, се депилира, најдобар другар му е женско, почнува да зборува за мода..... али не се ебе в газ. Ако уше и неќе да го испуши - избриши го од дневнико то е фалшив педер.

Не реков дека и орал е out.

Хахахахха така е Менсоне...(y)

студиите покажуваат дека хомофобичните “стрејт“ мажи имаат летентни хомосексуални нагони, за разлика од нехомофобичните стрејт мажи
http://www.livescience.com/19563-homophobia-hidden-homosexuals.html :icon_lol:;)
А дали педерите се хомоофобични према тие студии?
пошто, нели имаат хомосексуални нагони.

Педерите стрејт ли се?
гледаш ли каква непаметност си напишала
хомофоби се со хомосексуални нагони
а педерите дали се со хомосексуални нагони?
спрема тебе хомофоб и хомосексуалец се со иста секуална орјентација !!??
батали тие квази научни студии кои ги измислуваат редакции на неозбилни часописи, прочитај малце а медицински, социјални па и полициски статистики кои велат дека гејојте страдаат неколку пати повеќе од психички болести и пореметувања од колку нормалната популација, дека мноогу повеќе се самоубиваат, злоупотребуваат алкохол и дрога во заедниците, многу почесто е присутно семејно насилство, страдаат во поголем број од физички и органски болести, заедниците им се краткотрајни и во тек на пократкотраен живот (во просек од нормалната популација) имаат од стотина до иљада партнери.

гледаш ли каква непаметност си напишала
хомофоби се со хомосексуални нагони
а педерите дали се со хомосексуални нагони?
спрема тебе хомофоб и хомосексуалец се со иста секуална орјентација !!??
батали тие квази научни студии кои ги измислуваат редакции на неозбилни часописи, прочитај малце а медицински, социјални па и полициски статистики кои велат дека гејојте страдаат неколку пати повеќе од психички болести и пореметувања од колку нормалната популација, дека мноогу повеќе се самоубиваат, злоупотребуваат алкохол и дрога во заедниците, многу почесто е присутно семејно насилство, страдаат во поголем број од физички и органски болести, заедниците им се краткотрајни и во тек на пократкотраен живот (во просек од нормалната популација) имаат од стотина до иљада партнери.

Не ми требаат мене студии за да оформам мислење за една заедница.
Познавам хомосексуалци и се најфините луѓе со кои сум бил во контакт.
Ти го напишав ова погоре бидејќи делуваше многу неконцизно,ваљда во недостаток на аргументи. На статија која е напишана за стрејт луѓето и нивните нагони,ти успеа да ја извртиш и да прашаш дали гејовите се хомофоби.
А ова за дрога и за насилство незнам од каде ти е ископано и од каде си ги нашол студиите,ама ниедна студија нема покажано дека хомосексуалната заедница има лоши ефекти на децата. Ова што ти го кажуваш е нешто како "педерите се симбол на целото зло".

Не ми требаат мене студии за да оформам мислење за една заедница.
A за шо ти беше студијата дека хомофобите се со хомосексуални нагони?
Реши се еднаш, завземи став, или ти требаат студии или не, вака многу конфузно и дезорјентирана изгледаш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom