Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Kaj mene tesko deka ke se peperutki, epten se nezni vo sporedba so toa sto mi leta vo stomakov , :D... Ke da se nekoi bumbari... ne sum sigurna :D :D :D
бумбари? кај мене само кашикари има... а во последно време ко активирани да се

Always CHILL OUT! Не и покажувај многу дека ти значи оти ке си игра со тебе како сака... само тоа од мене... (мада и ја имам напраено грешка таква ама сепак ете учете од моја грешка немора да искусите)

Паааа имам трема некогаш и лесна вртоглавицаа пеперуткии и ми се пресекуваат нозете. А да и мн мн мн сум среќнаа

да да,,али само пред личноста која ја сакам...се тресам целиот...а пред други девојчиња не ...

хихихихи пеперутките денсат у стомакот кога ќе ја видам симпатијата:pipi: исто така нозите ми се у офсајд :kesa: а кога ќе треба да зборам едвај здраво можам да речам :nesum:

Одамна сум немал пеперутки у стомак...или било какви глисти у стомак!...
Одамна сум немал онака шмек каде што ќе се засрамам :kesa: Па да ми се пресечат нозе :jaj:

хехехехехе си ги сакааам назад пеперутките=) ама да ми летаат у друга насока=)

Одамна не сум почуствувала пеперутки во стомакот:pipi:Имам пеперутки кога особата која ми се допаѓа е во непосредна близина.Или премногу ќе зборувам и ќе се глупирам од нервоза или си ќутам:)

Ах тие пеперутки :) Секогаш ми се појавуваат кога ненадејно ќе го видам, или пак кога ќе се присетам на некој убав момент:wub:

hehe butterfly efect imam obicaj da si vikam hahhaa imam cesto peperutki koa ke go vidam nenadejno,koa osekjam deka nesto ke se desi(dali dobro,dali loso),koa sme ispokarani i koa ke se pusti na msn imam takvo nekoe cuvstvo u stomakot:kesa:

топ чувствооооооооооо. штета што трае кратко... откога ќе се случи се, се намалува ептен брзо :S

топ чувствооооооооооо. штета што трае кратко... откога ќе се случи се, се намалува ептен брзо :S
Мене не ми е топ. При појава на пеперутки почнувам да тресам нозе почесто од вообичаено и се понашам неприродно.:S Добро што не трае долго.:)

Ми се сечат нозете,почнувам да зборам многу брзо и ми се тресат рацете и слично:kesa:

Да да многу пати сум ги осетил некако е и убаво чуство :) :)

2rgnwhz.jpg

:) :pipi:

E тоа е проблемот, НЕ МОЖЕМЕ ДА БИДЕМЕ ПРИРОДНИ, не го покажуваме вистинското ЈАС....Јас со сите сили пробувам да се сменам на тој план, ама некако тешко ми иде:(
epa nema vrska tova zavisi na primer jas sum mn po slobodno koa zboram so toj so go sakam/svigam nego so nekoj tret poso iam 4uden karakter site mi go kazale toa rodena sum taka kazana bestramna sekad koa ke go vidam sum naj relax i iskrena pred se nitu noze mi se se4at nitu peperutki,nitu neznam tamu so site moi drugarki mi se 4udat ali to je to a pa da ne zborime so vikate vie neznam so da kazam abe togas usta ne zatvaram (do dusa i onaka sum mn zborlesta) i mene duri mi e 4udno poso site so gi znam do sega imaat barem nekoja trema ili ''problem'' so kaj mene tova ne postoi:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom