Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене од одамна ги нема...Изгледа избегани ми се...:pos2:

haha uvek koa ke go vidam mi e taka...so znam se kontroliram nekako,pokusavam da si bidam najnormalna,se smeskam ...:pipi:

Абе какви пеперутки, туку неверојатна топлина низ целото тело.

Kaj mene tesko deka ke se peperutki, epten se nezni vo sporedba so toa sto mi leta vo stomakov , :D... Ke da se nekoi bumbari... ne sum sigurna :D :D :D

мислам дека нема некој кој не ги почувствувал,,, па така нормално и јас не сум исклучок.како и да е , преубаво чувство:pipi:

Нормално пеперутките секогаш се тука, едноставно доволно е да се спомене неговото име и веднаш чуствувам како да ми проаѓа нешто на вратот. А поготово ако кога ќе слушнам некој таков поинтересен :icon_lol: коментар од негова страна е тогаш срцето не можам да си го смирам , едноставно целата се блокирам и полудувам :vozbud:

Пробвам да останам прибрана ама тешко ми успева.... иначе исто многу имам трема кога знам дека сигурно ќе го видам...па тогаш тек...:nesvest:

И јас пробвам да сум шо по прибрана ама ак сум во некој многу затрескана тогаш дури и ми се вртит :tapp: и нозеве не ги осеќам

Осеќам дека ќе ми излезат пеперутките од стомак :)
Иначе сум приметила дека кога ќе го погледнам тој што ми се свиѓа, неможам да се насмевнам :) Си викам у себе, ЕВА НАСМЕЈ СЕ :) Ама џабе... Додека го гледам во очи неможам! Свашта :)

:) Си викам у себе, ЕВА НАСМЕЈ СЕ :) Ама џабе... Додека го гледам во очи неможам! Свашта :)

eva ne bidi losa nasmej se:smir: iskreno top tema:back: i mene me mavaat ponekad ama ostanuvam pribran eheh Inace kaj zenskite nekako odma se primetuvaat, takvi se izgubeni, zamisleni, i leta naednas nekoja PRODIRNA NASMEVKA

Ништо, се трудам да сум ладнокрвна:)
не сакам да се познава дека горам во себе кога ќе го видам

Осеќам дека ќе ми излезат пеперутките од стомак :)
Иначе сум приметила дека кога ќе го погледнам тој што ми се свиѓа, неможам да се насмевнам :) Си викам у себе, ЕВА НАСМЕЈ СЕ :) Ама џабе... Додека го гледам во очи неможам! Свашта :)

И така коа го гледаш озбилно без убава насмевка на тебе,дечкото ќе си помисли "оваа сака да ме убие", а не дека го свиѓаш.:)

Пеперутки во стомак, вода во колено, и шо знам трње у петици, не распознавам. Иам закржлавени ишарет рецептори. Отпосле или раскажувајќи шо се десило прошлата вечер ми се случува да ми кажат па ти се пуштала бе глуп, али нема везе. Мутав сум за тие работи. Иам другари шо се профи, отприлика ја сум АМСМ они се Ф1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom