Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам во очи и гледам да не заебам работа.

Гледам чат-пат во очи кога зборам со девојката за која летаат пеперутките, повеќе гледам на страна, сериозен сум(глеам да не се здркам у зборење), малку глумам арогантност и официјалност, и секако, внимавам во наредните 2-3 недели да се дистанцирам, да не се претера.:tv:

тие “пеперутки“ во стомакот ги имам осетено само еднаш.. на 24 март ... пред една година... и сега повеќето ќе речат како е можно тоа на 14 години но верувајте можно е.. Сепак многу луѓе се заљубиле вистински со многу малку години на пример Данте Алигиери кој ја запознал и се заљубил во Беатриче на своите 7 години... но да не навлегувам во таа тема... Тие пеперутки ме прават мене среќна... сеуште ги чувстувам кон една иста личност.. Но меѓутоа не може се да е така како што сакаме во животот.. од тогаш па наваму.. “пеперутките“ кај мене сега ги нема... ја изгубив таа желба за да ги има пак...

peperutki peperutki, jas odamna veke ne gi sakam, zatoa sto premnogu mi odzemaat vreme, znaci ako go vidam onoj koj go sakam i mi se pojavat tie peperutki, togas mislam deka cela nedela nema da si otidat od mojot stomak i postojano mislam na toj sto go sakam...........a pocesto imam i drugi raboti na koi treba da mislam, ali dejstvoto na moite peperutki e taka svrzano so moite misli sto jas poveke ne mislam na nisto drugo osven na nego................:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Podobro da si gi isterame peperutkite i da bideme ice-cold,oti inaku gotovi sme,a sto e toa gotovi sme,sami ke si uznaeme.

:smir:

Повеќе пати сум осетила така пеперутки во стомакот но ретко се случува она вистински да го доловам тоа чуство.Навистина нешто ти се превртува во стомакот и ...и ...и и.... кога зборуваш со него зјапаш настрана и...и... не знаеш што да кажеш.И кога прв пат ќе се бакнете вечерта нема да можеш да заспиеш,ќе се превртуваш со саати и ете ги пак пеперутките се јавуваат =) ах шо убај спомени си разбудив дури пишував сега.:nesvest:

ке ме умрат еден ден пеперуткитеееееее

Јас ја имам таа моќ со мојот шмек да направам девојките да имаат пеперутки у стомакот!

Јас ја имам таа моќ со мојот шмек да направам девојките да имаат пеперутки у стомакот!

Море ти правиш орели да имаат во стомакот...

Него реално не ми се десило никогаш сето тоа лептири во мевот. Поинакво чуство нормално али не како што некои го опишуваат.

абе и мене ми се деси еднаш и после некоја у врска година сватив дека тоа не се пеперутки него е гадење, и така сеа ако почуствувам пак исти симптоми зимам апче за стомак и топ ми е :toe:

Пеперутки... Хмм.. Незнам дали би го дефинирала така.. Јас коа ке ми се деси такво нешо викам дека цревата во стомакот ми се превртеле.. Така се осеќам хахаха :pipi: Сепак фино чуство кое сите го сакаме :)

Пеперутки во стомак...

дали чувствувате пеперутки во стомак кога саканата личност е до вас или кога ќе помине покрај вас или кога ќе ви се сличи нешто убаво поврзано со неа???
што се "пеперутките" за вас дали почеток на некој чувства или само возбуда???

ШмеЌерот е најпојак

онтопик:
мене тој момент ми е многу краток, зш веднаш ми влегува во глава некој муабет и веднаш почнува освојувањето, или барем запознавањето (подетално) нема чекање нема лигавење:salut:

Пеперутки во стомак ми е знак за возбуда, а после сексот ако останат, тоа се веќе чувства.

мене ме интересира кој го дефинирал тоа ко пеперутки.еве мене тоа повеќе на црви дождовници ми личат....
или е до мене проблемот:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom