Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување

ЃАВОЛЧЕ

PlayGIRL
Член од
13 април 2006
Мислења
983
Поени од реакции
4
Како се чувствувате кога во ке го видите тој/таа што ви се свиѓа? Било тоа да е во град, школо....Ви се сечат нозе, возбудени сте....па уште да се знаете и да треба и моабет да направите....?Ја на пример, кога треба да зборам, ми се сечат нозе, не знам што да кажам, се чувствувам напнато, не пеперутки-штрци имам во стомак:icon_lol:! Како се однесувате во тие моменти?

Hehe interesno custvo porano i ja se kocev taka komplet skors ali nauciv da se kontroliral i onaka neam gajle

Mmmmmm..slatko cuvstvo e..nikogas nema da iscezne..moze samo da se prekrie ali nikogas nema da go snema. Najaden, napien, sreken, nasmean, topol, treperliv.... ednostavno rajski!!! Please baby..let me see you again:)

jas vednas se nasmevnuvam,onaka vistinski i slatko..se obiduvam nekako i so neso da mu go privlecam vnimanieto a posle i da zapocnam muabet..redovno mobilniot mi e vo raka,za ako ne me primeti da pocnam bozemen razgovor so nekoj na mobilen!Inaku kolku i da se obiduvam da bidam prirodna,sepak postoi napnatost..ustvari,zavisi od slucajot...sepak,nasmevkata e prvoto nesto!

eci^^^ напиша:
jas vednas se nasmevnuvam,onaka vistinski i slatko..se obiduvam nekako i so neso da mu go privlecam vnimanieto a posle i da zapocnam muabet..redovno mobilniot mi e vo raka,za ako ne me primeti da pocnam bozemen razgovor so nekoj na mobilen!Inaku kolku i da se obiduvam da bidam prirodna,sepak postoi napnatost..ustvari,zavisi od slucajot...sepak,nasmevkata e prvoto nesto!

E тоа е проблемот, НЕ МОЖЕМЕ ДА БИДЕМЕ ПРИРОДНИ, не го покажуваме вистинското ЈАС....Јас со сите сили пробувам да се сменам на тој план, ама некако тешко ми иде:(

Се смеам слатко...цело време се насмевнувам и смешкам. Па што!?? Ме скокоткаат пеперутките де! :)

Ma se topam cela,toa e najprirodno da se ponasas kako osekas,pa uste koga ke pocnat balerini da mi se vrtat u mese au au,pa uste koga ke me gusne leleeeeeeee e togas kaj sum hello osvesti se,povik do jana,kaj se izgubi ma i ke okezam od uvo do uvo :) hihihihi

Само за еден тип така сум била до сега, инаку за другите ептен бев ладна. Инаку за овој нозете ми се кинеа, пеперутки во стомакот, неможев да дишам, не знаев што да кажам... Али го мразев тоа чувство можеби пошто бевме раскарани со типот и не сакав да покажам слабост пред него.

Во овакви ситуации многу важна ствар е да не си покажеш слабост дека си возбуден,ти шетаат пеперутки у стомакот и слично пред дотичната особа која е во твоја близина.За тоа треба искуство и добра глума.

Vakvo slicno custvo imav u vreme na pubertet,ama toa ne bea peperutki, od vozbuda custvuvav zaba u gradi:) :ija:
Sepak toa bese prekrasno nesto sto mozese da se dozivea samo vo toa vreme i tie godini.

Da vi kazam iskreno, sakte vervajte sakate ne, imam dolga vrska odam tri godini so deckoto, ama mnogu pati mi se desilo ko ke go vidam da mi letat peperutki i da mi se secat nozete, i samata se cudam kako e mozno toa, kako sega da se zapoznavame. Stvarno cudno e

IsidoraD напиша:
Vakvo slicno custvo imav u vreme na pubertet,ama toa ne bea peperutki, od vozbuda custvuvav zaba u gradi:) :ija:
Sepak toa bese prekrasno nesto sto mozese da se dozivea samo vo toa vreme i tie godini.
Eeeee, kolku ne si vo pravo....ne e tocno deka samo vo toa vreme moze da se dozivee toa cuvstvo! Veruvaj, od licno iskustvo ke ti kazam deka moze i na mnogu poodminata vozrast da ti se sluci toa!

ми се секле нозе,сум бил дезориентиралн али лептири у желудац никад не сум имал

Абе пеперутки не сум осетил сеуште али знам дека во нејзино присуство сум 100 % друг (правиот јас) и не обрнувам внимание за никој друг и баш ми се догаѓа кога ме гушла и кога ме гали или кога ќе се изнервира кога ќе се обиде да ме удри а јас нежно ќе ја бакнам

Секојдневна и прекрасна појава. Зошто уствари кога се спомнуваат пеперутки во стомак повеќето кажуваат или мислат само на првиот пат со некого, или барем додека се запознаваат? Лошо така бе ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom