Пеперутки во стомакот

• Креатор на темата Креатор на темата ЃАВОЛЧЕ
  • Време на започнување Време на започнување
Crazy P0Y0L напиша:
edno prasanje jas gi ubiv site peperutki dali toa e dobro :)

Можеби не е баш добро, ама е корисно:icon_lol:

I mene mi se se4at nozeve i stomakov mi podripnuva:) ne mi setkaat peperut4inja ali nekako epten sudno a i ubavo 4ustvo. I samo si vikas: "Lele so da kazam , 4ekaj da ne se posramotam" . A ustvari treba da si najopusten i da se ponasas normalno ali tesko...:)

кога и да го видам,колку и да сум нерасположена,веднаш ме разведрува со самото негово присуство...
кога сум со него ми е преубаво...чувство што неможам да го опишам..
се чувствувам заштитено,сакано...
највероватно----....... ЗАЉУБЕНО!!!

1.Abe noze mi se secat, mi se cini deka ke se onesvestam(a toa ne e dobro:icon_lol:)
2.Ocite mi svetat,
3.Se ponasam ko glupacka,
4.Ne znam so da zboram, grutka iam vo grloto, samo zeleni tresam, ne znam ko coek da prozboram,
5.Vo stomak nemam peperutki, tuku se odrzuva borba so bikovi....
:pos::pos:

Тоа е чуство што го буди она внатрешното... нешто несекојдневно нешто преубаво нешто абре што да ви кажа како маче што бре маче мачено за него е тигар нешто како кокиче мува да прелетат да настинит е така гледам јас на тој момент - ухххххххххх :)

Да , и мене многу често ми се случувало да се разлетаат тие пеперутки , и да се парализирам и да не знам како да изреагирам. Подоцна сватив дека треба да се трудам да се чуствувам опуштено, при што има поголема спонтаност во разговорот.:star:

peperutki, normalno da ne mozes vozduh da zemis

Ми се тресат рацете , можеби и нозете (од каде да знам во тој момент :pos:),срцето посилно ми чука, се плашам за промената на бојата на лицето, и се трудам да глумам смирена. Незнам колку ми успева.Значи уште сум пубертетлија?

Секојдневно, цело време кога сум до него истото чуство-прекрасно! Некакао како да сум заштитена кога сум до него, се ми е рамно и уибаво, и да... пеперутки еден куп! А па ако го неам виденонеколку дена милиони пеперутки!

Ма немам ни зборови како се чувствувам.Самата помисла дека ќе го видам ме тера да треперам цела,а па кога ќе го видам,да не зборам.Мислам дека бумбари,а не пеперутки ми летаат во стомакот,се сцрвенувам и обично не можам ни во очи од срам да го погледнам и одвај некој збор ќе изговорам.После тоа малце се опуштам,ама сепак така имам некое чувство.

Кога знам дека ќе го видам, не треперам толку...ама така изненадно да го видам негде у град..леле!! Еднаш така се шетав со другарките и одеднаш го видов! Леле бе нозе ми се пресекоа, пеперутки колку сакаш..и по обичај, насмевка од уво до уво..:love1::love1::love1:

ах... колку убо чувство, а? јас ко ќе го видам, абе не пепетурки-бумбари имам во стомакот, срцево 200 на сат, насмеана до тука и назад, возбуда колку сакаш и заборавам шо треба да кажам. Особено ко ќе се уклучит на мсн... ух... едвај чекам да ми напишит нешто и јас летам :girlinlove:

Море сум научила да се справувам со тие клети лептири у стомак. :pos: Знам да ги зауздам и да изгледам надворешно како воопшто крв да не тече низ мене, а не па дека ми збудалуваат пеперутките во стомак.:)
Убаво чувство е, ако знаеш да го контролираш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom