50 евра за плукање на улица!

• Креатор на темата Креатор на темата Robbie
  • Време на започнување Време на започнување
а ко ќе видам инспектор/полицаец на улица ако му речам „да ви се пЉукнам во законов“ ќе требит да платам 50 евра или морат навистина да му се пЉукнам за да платам?:nesum:

Самиот збор "пљукнам" повлекува исфрлање на плунка. Значи спреми 50 евра пред да го изговориш тој збор.

А што станува со вербалното плукање пример Пу да ти ебам мамата?
А што станува со бабинското плукање, пример Пу пу да те серат кокошките?
Што станува со литературното плукање а.к.а. течно говорење?
Тоа се ќе биде во законот против исфрлање на нешто што не е апсолутно опасно за околината, а сеуште ќе си ги ладат петлињата за радиоактивните материјали кои се внесуваа во земјава....еееее држава, Европа, на жими ашимот

пу

А што станува со вербалното плукање пример Пу да ти ебам мамата?
А што станува со бабинското плукање, пример Пу пу да те серат кокошките?
Што станува со литературното плукање а.к.а. течно говорење?
Тоа се ќе биде во законот против исфрлање на нешто што не е апсолутно опасно за околината, а сеуште ќе си ги ладат петлињата за радиоактивните материјали кои се внесуваа во земјава....еееее држава, Европа, на жими ашимот

пу
за то горе незнам ама за болдираниов дел биди среќен шо не е стапен на сила законов...:kafe:
п.с. не го читам то на аватар...:pipi:

Аууу...читам и не верувам еј,аман бе неможе чичкото ѓубрето да го чува во џеб до дома,неможе некој да се воздржи од мочање...аман бе вие по 5 годинки да не имате па не може да издржите без мочкање...кукање прљаво е валкано е...сега има заклон и пак не чини...до кога со она па оној не го фрла ѓубрето во контињер зашто јас да го фрлам :tapp: епа ако на сите ни се мочка дај да не мочаме дома,ем вода ќе заштедиме ем кога сакаме и кај сакаме вади и мочај :nenene:
...Реков и јас некогаш плукам на улица не велам не но само вака ќе ни дојде свеста и ќе имаме нешто почиста држава :smir:

Прашање од сите граѓани на Република Македонија
Ситуација #1
Плоштад Македонија, точно напладне во текот на работен ден. 50 граѓани имаат физиолошка потреба... КАДЕ ДА ЈА ИЗВРШАТ ИСТАТА?​

Одговор од еден граѓанин!

pampers.jpg

Има и алтернатива!!!!

Мочачка револуција да дигаме, и здружено илјадници, милиони мочачи да се ставиме на плоштад и пред камерите на репортерите да покажеме дека никој нема право да ни го ускрати правото да се помочаме кај шо сакаме!!!!!!!!!!!!

Ќе се водиме од вакви европски примери, каде недвојбено се укажува дека доколку мочаме на улица еден ден споменик ќе ни направат>

141133-the-pissing-boy-brussels-belgium.jpg

Ќе се водиме од вакви европски примери, каде недвојбено се укажува дека доколку мочаме на улица еден ден споменик ќе ни направат>

141133-the-pissing-boy-brussels-belgium.jpg

Ама по цена на шипка во газот ?

Епа само така можеме да се научиме..А си се запрашал зошто во Унгарија, Германија, Англија е почисто од тука, каде насекаде е полно пикавци?Зарем да бидеш чист, и еколошки образован треба да бидеш богат?Значи, за ти да не фрлаш по пат ѓубре, треба да бидеш со високи примања?Немој молимте...

Абе можеш да прочиташ, сите ние сме за почисто и поубаво, но дали треба вакви ригорозни казни, па нели можеме да направиме една кампања, како на пример а1 ексклузив во охрид,за почист и поубав охрид. Подобро да почнеме со кампања, па потоа ако ништо не се смени казни.

Абе можеш да прочиташ, сите ние сме за почисто и поубаво, но дали треба вакви ригорозни казни, па нели можеме да направиме една кампања, како на пример а1 ексклузив во охрид,за почист и поубав охрид. Подобро да почнеме со кампања, па потоа ако ништо не се смени казни.

Да, ако потпишеш дека си се родил пред недела дена и ова е првата кампања која ја среќаваш, в ред. Нека кампањи, после закони.

Бубу.

Роби, ми дал Господ очи,така да олкави букви нема потреба..Како второ..Мора со казни, зошто како што гледам еколошката свест е многу мала кај сите нас, така да јас сум за уште поголеми казни..Јас сум за фрлање пикавец да те фркнат 100 евра, и навечер да го влажниш креветот..И да видиш после од рака ќе ја гаснеш цигарата и вџеб ќе го ставаш пикавецот...

Да, ако потпишеш дека си се родил пред недела дена и ова е првата кампања која ја среќаваш, в ред. Нека кампањи, после закони.

Бубу.

Баш тоа сакав да кажам, можевме прво кампањи па после закони...

Роби, ми дал Господ очи,така да олкави букви нема потреба..Како второ..Мора со казни, зошто како што гледам еколошката свест е многу мала кај сите нас, така да јас сум за уште поголеми казни..Јас сум за фрлање пикавец да те фркнат 100 евра, и навечер да го влажниш креветот..И да видиш после од рака ќе ја гаснеш цигарата и вџеб ќе го ставаш пикавецот...

Агри....агри!!
И не само тоа...туку да ги пратат и на општокорисна работа па да видат!

Баш тоа сакав да кажам, можевме прво кампањи па после закони...

Абе која црна кампања треба да ми каже да не ти се мочам пред врата?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom