- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 228
- Поени од реакции
- 26
брат извини ама како што гледам ти си ретардиран.Одвај ја шутира топката, не приметува дека сите му попуштаат и се радува на крај што значи дека можеби е ретардиран.
2/10, would not sign.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
брат извини ама како што гледам ти си ретардиран.Одвај ја шутира топката, не приметува дека сите му попуштаат и се радува на крај што значи дека можеби е ретардиран.
2/10, would not sign.
Нели гледаш дека нарочно е направено ? ти да беше ке умреше од возбуда на теренот..Одвај ја шутира топката, не приметува дека сите му попуштаат и се радува на крај што значи дека можеби е ретардиран.
2/10, would not sign.
ти не гледаш дека детенцево има 6 години како така збориш
Па и не е баш мала возраста за да знае дали некој му попушта или не. Во малото кај мене има едно детенце 5 години има, па разбира повеќе и од некое што има 10 години.Тролу, детево има само 5 години, што очекуваш? Ретарда една.
Да бе, ретардирано е. Во право си.Одвај ја шутира топката, не приметува дека сите му попуштаат и се радува на крај што значи дека можеби е ретардиран.
2/10, would not sign.
ти фегет ке најде да зборувашбрат извини ама како што гледам ти си ретардиран.
well done bro, само уште членовиве не те сеќаваат дека тролашОдвај ја шутира топката, не приметува дека сите му попуштаат и се радува на крај што значи дека можеби е ретардиран.
2/10, would not sign.
11 имаше тој и се работеше за првенствен мечИстото го направи Леонид Гајдаџиев со син му пред некоја година.