Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Еден од најинтересните моменти во сексот.

Прашања за мажите:
Каде најчесто ејакулирате?
Каде ви е најубаво да ејакулирате?...
Најчесто на пупаче :vozbud: И не сакам промени во однос на тоа.

Инаку не ми се допаѓа внатре, без разлика дали е орален или анален сексот, но сепак партнерот одлучува за тоа. Свршувањето на лице ми е одвратно, оти некако подсвесно ме асоцира на непочитување на партнерот. Се знае бре, лицето е за бакнување и љубење, не за фетиши...

Ќилим, завеса, стомак, уфнутре, уфнадвор, коса, ВЦ шоља, балкон, салфетка, уста итн!

Ем, кај ќе стигнам у договор сос партнерката!

не, неважат морални вредности и во сексот...све е дозволено...
пример, дознаваш дека твојата девојка(за озбиљно) или сопруга сака да практикува групен секс...или вашиот дечко, сопруг, сака да уринира врз вас во текот на партија секс, притоа да убаци и по некој шамар и да ви р`ка во фаца, бутајќи ви ја главата у шоља...се` е ок нели?...не сме 19 век....замисли кога во 23 век некој ќе каже...јебига, па не сме 21 ви век...што ли ќе се прави тогаш
ја невикам дека нечини со некоја девојка да испоекспериментираш све што ти праи мерак, али ипак треба да се знае и каде треба да се запре со одредени работи...може мене ми е филм да и` свршам во коса, па незначи дека и тоа ќе го направам
искрено, девојка што бара од мене да и свршам у уста,неможе да очекува да планирам некоја сериозна иднина со неа...
Целосно те разбирам. Конечно да читнам нешто што е блиско до моите сфаќања за темата.
reputation_pos.gif

Ја направивте спермата како радиоактивен материјал да е да му се сневиди.

...Зависи од филмот,некој сексот дефинитивно не го сфаќаат како игра во која треба да уживаат.Нема правила,нема прописи,нема граници,се е дозволено додека двете страни сакаат...
Еве јас не го сфаќам како игра, туку како најинтимно нешто меѓу двајца. Нешто со кое покажуваш колку го почитуваш партнерот, а не колку многу сакаш да си ги оствариш своите фетиши со него (зборам за спомнатиот писинг, садо-мазо, ирумацио, групен...).

Ја направивте спермата како радиоактивен материјал да е да му се сневиди.
Млеко за лице, дефинитивно не е. :smir:

Најчесто на пупаче :vozbud: И не сакам промени во однос на тоа.

Инаку не ми се допаѓа внатре, без разлика дали е орален или анален сексот, но сепак партнерот одлучува за тоа. Свршувањето на лице ми е одвратно, оти некако подсвесно ме асоцира на непочитување на партнерот. Се знае бре, лицето е за бакнување и љубење, не за фетиши...
Ами.....вагинален? Зш викаш само орален и анален?...Кога е вагинален не свршуваш? :toe:

Ами.....вагинален? Зш викаш само орален и анален?...Кога е вагинален не свршуваш? :toe:

Тој е од топлите браќа....така да тоа вагиналното е исклучено кај него:pos2:

Na gazot onaka ke i go iskashlash od gazot pa polovinata pa grbot a ako e pod visok napon duri i do vratot da i stigne :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom