Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја невикам дека нечини со некоја девојка да испоекспериментираш све што ти праи мерак, али ипак треба да се знае и каде треба да се запре со одредени работи...може мене ми е филм да и` свршам во коса, па незначи дека и тоа ќе го направам
искрено, девојка што бара од мене да и свршам у уста,неможе да очекува да планирам некоја сериозна иднина со неа...
не, неважат морални вредности и во сексот...све е дозволено...
пример, дознаваш дека твојата девојка(за озбиљно) или сопруга сака да практикува групен секс...или вашиот дечко, сопруг, сака да уринира врз вас во текот на партија секс, притоа да убаци и по некој шамар и да ви р`ка во фаца, бутајќи ви ја главата у шоља...се` е ок нели?...не сме 19 век....замисли кога во 23 век некој ќе каже...јебига, па не сме 21 ви век...што ли ќе се прави тогаш
ја невикам дека нечини со некоја девојка да испоекспериментираш све што ти праи мерак, али ипак треба да се знае и каде треба да се запре со одредени работи...може мене ми е филм да и` свршам во коса, па незначи дека и тоа ќе го направам
искрено, девојка што бара од мене да и свршам у уста,неможе да очекува да планирам некоја сериозна иднина со неа...
Никој врат не спомнал како могуќност? Их...
Ниту пак уво, ниту пак мишка рунтава... Ја стварно не знам каде им е креативноста на ејакулаториве.Никој врат не спомнал како могуќност? Их...
Мишка е непрактично , бодат влакна отпосле. А ако е средена ондак ништо од желбата.Ниту пак уво, ниту пак мишка рунтава... Ја стварно не знам каде им е креативноста на ејакулаториве.
леле крале и по рамковен иде тоа?
Не само на врат туку и по намештајот, секогаш последната капка останува на раката и кога ќе ја размавташ раката не знаеш во кој правец ќе летне...Никој врат не спомнал како могуќност? Их...
Внатре, на топличкоСве друго е повеќе чалам од кеиф
![]()