Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ние ејакулираме секаде каде што другата страна според рамковниот договор нема да биде загрозена повеќе од 25% од нејзината територија. Во контекст на тоа внимаваме при ејакулацијата точно да ги оцртаме границите на заедничкиот интерес, не оставајќи сомнеж кај другата страна дека оцртувањето е бледо и слабо обележано. :kesa::sakas_ust::smeshko:
леле крале и по рамковен иде тоа?

кај стигнам :) значи се зависи од моментот и инспирацијата што сум ја добил при "клецањето" и од филмот шо сум го напраил во глава :)

Најчесто на цицки!
Најубаво на гз или у уста!
:smir:

За жените:
Дали ејакулирате?
Каде ви е најубаво и каде најчесто ејакулира парнерот на вас?

Да.
Најубаво- на гради и стомак. Најчесто- внатре (во мојот случај со презерватив) или уста.

извини што ќе те цитирам ама...
зошто да не ја бациш после свршувањето во уста??!?зарем не е спермата дел од тебе,зарем има нешто од што ти е гадно?и зошто да не биде во ред да ја бациш таа што си ја работел(особено ако ти е девојка)после свршување?

ЈА дали би било прифатливо таа да го испуши откако ќе биди сексана анално
и тоа е нејзино.....

Ух ... Со зборовите на големиот Данте Хикс (Clerc`s , Clerc`s 2 ) : You never go ass to mouth . :pos2::pos2::pos2:

Иначе ... за темава. Ајде бе .. сите жени се храбри на муабет тука .. а ко ке дојди до тој момент на сите му е грозно то шо ти си го испланирал ... Гад дем колку тоа ме нервира ... Значи кај ке ми дозволат таму . Преферирам внатре и во уста .

Пс : Она со завесите го имам пробано ... Реакциата е секогаш лоша .:vozbud::pos2::pos2:

некако не ми иде девојка што има основни морални вредности да сака и свршат у уста...исто важи и за мушко-да сака да и сврши у уста на саглам девојка.... изглеа никад неможете да знаете дали идната ваша жена нема прогутано едно 3 литра сперма од други мушки...јебига изглеа и тоа стана нормално у денешно време

Еее момче до каде стигна времево.Значи никакви морални вредности се нема.Во уста,анал,групен,како не им е срам јас незнам :pop:
Уствари и за сексот важат морални вредности?

Бре, бре, бре...
Морални вредности во сексот...е аман бе?!
Ај да се вратиме некаде во 18-19 век ебаго!
И, шо ако испила 10 кг сперма? И шо ако сакам да им свршувам у уста?
Дали заради тоа сме нелуѓе или помалку луѓе?
Барајте го моралот на друга страна, не во сексот!

не, неважат морални вредности и во сексот...све е дозволено...
пример, дознаваш дека твојата девојка(за озбиљно) или сопруга сака да практикува групен секс...или вашиот дечко, сопруг, сака да уринира врз вас во текот на партија секс, притоа да убаци и по некој шамар и да ви р`ка во фаца, бутајќи ви ја главата у шоља...се` е ок нели?...не сме 19 век....замисли кога во 23 век некој ќе каже...јебига, па не сме 21 ви век...што ли ќе се прави тогаш
ја невикам дека нечини со некоја девојка да испоекспериментираш све што ти праи мерак, али ипак треба да се знае и каде треба да се запре со одредени работи...може мене ми е филм да и` свршам во коса, па незначи дека и тоа ќе го направам
искрено, девојка што бара од мене да и свршам у уста,неможе да очекува да планирам некоја сериозна иднина со неа...

искрено, девојка што бара од мене да и свршам у уста,неможе да очекува да планирам некоја сериозна иднина со неа...

обобобобобообобо

:pos2:

Еее момче до каде стигна времево.Значи никакви морални вредности се нема.Во уста,анал,групен,како не им е срам јас незнам :pop:
Уствари и за сексот важат морални вредности?
Da Leandra, i toa najmnogu. :toe:

No sepak, se zavisi od kiselinata.... nekako ko da im fali toa na denesnive maski. :):)

Како што читам некои сакаат да свршат во газ и после чудно ни е од кај таа народната изрека: Да ми прднеш на онаквото...:pos: :pos: :pos: :pos:

не, неважат морални вредности и во сексот...све е дозволено...
пример, дознаваш дека твојата девојка(за озбиљно) или сопруга сака да практикува групен секс...или вашиот дечко, сопруг, сака да уринира врз вас во текот на партија секс, притоа да убаци и по некој шамар и да ви р`ка во фаца, бутајќи ви ја главата у шоља...се` е ок нели?...не сме 19 век....замисли кога во 23 век некој ќе каже...јебига, па не сме 21 ви век...што ли ќе се прави тогаш
ја невикам дека нечини со некоја девојка да испоекспериментираш све што ти праи мерак, али ипак треба да се знае и каде треба да се запре со одредени работи...може мене ми е филм да и` свршам во коса, па незначи дека и тоа ќе го направам

Ти ова озбилно? :nesvest: Ќе те оправдам само ако си испод 18 години.
Последнава реченица, убила ме. Што има врска ова жити се? Вашата интима си е само за вас, и имате право што сакате да правите и испробувате. Па и свршување во уста. Добро бе, како можете вака правила да си создавате во секс? Свршување на цицка ок, в уста никако, на гз курвинско. Орален никако. Ако не врати се во времето ко се опнувале набрзински онака под кошула.

Ти ова озбилно? :nesvest: Ќе те оправдам само ако си испод 18 години.
Последнава реченица, убила ме. Што има врска ова жити се? Вашата интима си е само за вас, и имате право што сакате да правите и испробувате. Па и свршување во уста. Добро бе, како можете вака правила да си создавате во секс? Свршување на цицка ок, в уста никако, на гз курвинско. Орален никако. Ако не врати се во времето ко се опнувале набрзински онака под кошула.

I agree!

Втора работа, не можам да сфатам размислувања од овој тип на тоа „ако бара на уста, таа е курва“? Зошто? Ти си спаѓа курето оти претходно тоа го побарала од друг, па бараш „часна сестра“? И што кога ќе ја имаш? Што кога нема да знае ништо? Те пали идејата да биде твојата schoolgirl?!

Мислам и тоа сигурен сум дека САМО на Балканов имаме луѓе што се замараат за вакви работи (исклучок се разбира е Истокот).

I agree!

Втора работа, не можам да сфатам размислувања од овој тип на тоа „ако бара на уста, таа е курва“? Зошто? Ти си спаѓа курето оти претходно тоа го побарала од друг, па бараш „часна сестра“? И што кога ќе ја имаш? Што кога нема да знае ништо? Те пали идејата да биде твојата schoolgirl?!

Мислам и тоа сигурен сум дека САМО на Балканов имаме луѓе што се замараат за вакви работи (исклучок се разбира е Истокот).
Среден исток... евентуално :)

На тој далечниот... bukake е во главна мода :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom