Квалитетни слушалки за телефон, што не паѓаат од уво?

• Креатор на темата Креатор на темата Antonio2344
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Локација
скопје
Веб-сајт
www.acmilan.com
Значи вака , имам слушалки од телефон sony ericsson s312 , но кога ке ги наместам на уво тие ми паѓаат , незнам како да го решам овој проблем ? ако некој знае нека помогне ! и ве молам ова озбилно да биде без зафрканција на темата ? а сум забележал не некои други слушалки имаат како сунгерчиња , ако некој знае како да се направат такви ?

Ќе си земиш како овие на сликава
img_1501_creative_ep-630_earphones1.jpg

Скоро си земав слушалки како горенаведените и морам да кажам дека сум малце разочаран. Го имам истиот проблем. Обично овие видови одат со повеќе пара сунгерчиња, ама пак не е тоа тоа...
На крај краишта, се зависи од формата на твоето уво. Не можат да направат слушалки баш за сечие уво.

Идеално би било да ти дозволат да пробаш слушалки пред да купиш. :)

Скоро си земав слушалки како горенаведените и морам да кажам дека сум малце разочаран. Го имам истиот проблем. Обично овие видови одат со повеќе пара сунгерчиња, ама пак не е тоа тоа...
На крај краишта, се зависи од формата на твоето уво. Не можат да направат слушалки баш за сечие уво.

Идеално би било да ти дозволат да пробаш слушалки пред да купиш. :)

Епа затоа и ти даваат повеќе пара мембранчиња, во различни големини, за да можиш да си ги нагодиш како ти одговара.

Хахаха јас помислив специјални слушалки да не направиле... Каков наслов си и дал на темава.
Абе секоја една слушалка паѓа од уво... Ќе си земеш некои подебели...

SONY-ERICSSON-HPM-70-KULAKLIK-W800-W900-K850i__38677980_0.jpg

Да ти понудам вакви ? оргиналки влагаат во уво и имаат многу убав звук со бас

Beats By Dr.Dre и сите проблеми се решени :D

барав едно време на форумов инфо за тоа каде можам да најдам слушалки како тие што ги понуди Torte.
Имаше едно време во Мобико и беа 1800 денари(WTF?!)...

Torte каде се наоѓа локацијата каде што работиш, сакам да зеам такви слушалки. Се надевам не се ни приближно до цената која ја напишав погоре.

Или ако се продава посебно делот каде што влагаат слушалките.
Зашо до сеа заебав 5 пара слушалки, доле кај кабелчето од чекот што е.

барав едно време на форумов инфо за тоа каде можам да најдам слушалки како тие што ги понуди Torte.
Имаше едно време во Мобико и беа 1800 денари(WTF?!)...

Torte каде се наоѓа локацијата каде што работиш, сакам да зеам такви слушалки. Се надевам не се ни приближно до цената која ја напишав погоре.

Или ако се продава посебно делот каде што влагаат слушалките.
Зашо до сеа заебав 5 пара слушалки, доле кај кабелчето од чекот што е.

Ти пратив ПП

Ќе си купиш од Apple, било кои, ем стојат ем звук јак.

Друже конечно и во Македонија се појавија слушалки со тампони... долго време очекуев такви, се наоѓаат по цена од 400-500 денара па надаље... зависи. Пример имаш у Анхоч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom