Nikki ем Natush (reloaded)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се одбанираат?

• Секако, имаат цицки!

Гласови: 67 72,8%
  • Ма гони ги...

Гласови: 25 27,2%

• Вкупно гласачи
    92
Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.322
Поени од реакции
34.744
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
liz.jpg

Искрено почнаа да ми недостасуваат. Најверојатно поновите членови не ги знаат, па затоа во кратки црти ќе им објаснам кои се. Ники и Натуш се динамичкото дуо, сајбер-парис-хилтонки (чисти македончиња) кои по некоја случајност се нашле во Австралија. Мање-више битно...

Секогаш имаат PrEpOZnaTlIv StiL nA PiShuvAnjE HEaiahiahiHIEAHiHIAHaihe и никогаш нема да ги промашите доколку сте регистрирани на истиот форум со нив. Беа редовни посетителки на Кајгана, ама ги банирав. :(

Ме интересира. Има ли некој информација што се случи со нив двете? Сеуште ли се другарки? Вадат ли уште откачени фотки кои сигурно ќе те натераат да си го скршиш вратот?

P03-24-06_13.47%255B1%255D.jpg

P03-25-06_21.39.jpg

P0325_214100.jpg

P0406_141328.jpg

P1119_163901.jpg

normal_DSC06155.JPG

normal_DSC06326.JPG

Што велите, да ги одбанираме? :kafe:

SRAM DA MI E.......gi izbrisav skros od memoriite.......:ija: :ija: :ija: :ija: :ija:

e sea so mi napraj.....ja glasam za....ODBANIRANJE....:pishtoldz

Abe vo kakvo stanje ( psihicko) bese koga gi banirase :):) .... ncncncnc sto cekas ...ic ne prasuvaj :) gi sakame ovde

Marlboro-light напиша:
Abe vo kakvo stanje ( psihicko) bese koga gi banirase :):)
Чекај, нека се изгласа.. Ако се одбанираат, ќе видиш какво ќе ти биде твоето психичко стање! Изгледот лаже пријателе размисми подобро пред да гласаш! :-)

Ја типките ги знам, не лично, али порано ептен си живеев со Ната. Зборевме деноноќно на мсн 2-3 години. И овака као личност што ги знае, ви викам све тоа е филм што ви го прават тука :) Нема ништо реално од тоа нивното. Они се две неизживеани личности, кои што се влезени у невиден филм, и самите не се осеќат. Заедно коа ке ги додадеш имаш коефициент на интелигенција од 20. По 19 години имаат, али ни 12 не им давам. Немаат живот таму у Австралија па се фураат на нет, али џабе...
Така да јас си гласав за да си останат така како што се банирани за увек, али пошто се ептен малоумни, два грама мозок немаат, можда вас машките ви се интересни. Така да прави што ке правиш само кажи ми ако ги одбанираш да можам да си ги лепам на секој пост :) Мн се лесни за заебавање а се мислат којзнае какви камбекс даваат.

А баш ме интересира, зашто ги банира? :)

BeBe11 напиша:
А баш ме интересира, зашто ги банира? :)
Ако ти кажам, ептен ќе отидам против моите принципи... Уствари, ај, ќе ти кажам. Зошто беа приглупи и замараа. Ама искрено, ме фати некоја „носталгија” за нивните глупости, па затоа ја отворив темава. :wink:

Ах, да... Ќе заборавев. И затоа што отворија заеднички јузер со кој вежбаа гевгелиски на форумов и флудираа „go ljubam acid!”.

Acid напиша:
Ако ти кажам, ептен ќе отидам против моите принципи... Уствари, ај, ќе ти кажам. Зошто беа приглупи и замараа. Ама искрено, ме фати некоја „носталгија” за нивните глупости, па затоа ја отворив темава. :wink:

Ах, да... Ќе заборавев. И затоа што отворија заеднички јузер со кој вежбаа гевгелиски на форумов и флудираа „go ljubam acid!”.

Колку типично од нив :) Уживај ги знам сите нивни финти така да ништо не ме изненадува. Али ти викам да типките се глупи преглупи, али стварно се мн лесни за заебавање :) Како беше онаа изреката: Сите меат и ја меам, кого меат мене меат (сите се смеат и ја се смеам, кого му се смеат мене ми се смеат)...такви се :icon_lol: комедии

Odbanirajgi pod hitno pa sto sakaat neka pisuvaat :)

lesbians...I like it

Ацид...одбанирај ги ако не заради Ники тогаш заради Натка (ја знам лично)...а иначе за постовите и глупирањето нивно на форумов...хммм...како да ти кажам...за Ники незнам ама за Натка знам дека си е ок девојче и тоа глупирањето го прави само заради филмање и забава...не е до толку таква in live (иако и во живо е прилично летната и откачена),меѓутоа е ок девојче (барем колку шо ја знам)
P.S. Не е толку глупа колку шо мислите...хе хе

Ptolomej напиша:
Ацид...одбанирај ги ако не заради Ники тогаш заради Натка (ја знам лично)...а иначе за постовите и глупирањето нивно на форумов...хммм...како да ти кажам...за Ники незнам ама за Натка знам дека си е ок девојче и тоа глупирањето го прави само заради филмање и забава...не е до толку таква in live (иако и во живо е прилично летната и откачена),меѓутоа е ок девојче (барем колку шо ја знам)
P.S. Не е толку глупа колку шо мислите...хе хе

баш тоа нервира...јесика симпсон 2, глупи сме и интересни сме...боже

IQ Nikki + IQ Natush = - бесконечност.

Ајнштајн кога кажувал она за бесконечноста на универзумот и човековата глупост, гарант нив ги имал земено како пример. :)

Ако ги одбанираш, првите 2 дена ќе биде интересно и после тоа ќе им здокурчат на сите. Има личности кои прават белји во виртуелен свет, ама културно ќе им го спуштитиш, ќе ги направиш будали (вербално) и ќе прекинат. Кај овие не пали тоа - ем не го сфаќаат, ем и да го сфатат не им е гајле. Во една прилика пред неколку години кога им реков: „Ви знаат ли родителите што правите? Мислам дека би се срамеле од вас!”, тие одговорија дека ќе им се изнасмеале и тие. Е, тоа е тоа со нив. :(

Не се сомневам дека и во нив има троа човечко и два грама памет, ама за да се извлече на површина ќе треба мнооогу стручна работа. :)

moja definitivna odluka,ma mani gi,nejkam pak da citam samo postovi hahehheheh ii loooooooool ili kikiikikikikikiiki natush ti vakva,hahahahhahahahahah nikki ti drojla itn itn,neka sedat na ban.

frc frc hihihih loool.. ah, memories
rofl.gif

сеедно ми е дали ќе се вратат..

Море ве чаша вас газот додека ги гледате сликите, затоа сакате да ги одбанирате иначе за хахаххохохохихихихи не верувам дека ви недостига....што сте вие.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom