Nikki ем Natush (reloaded)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се одбанираат?

• Секако, имаат цицки!

Гласови: 67 72,8%
  • Ма гони ги...

Гласови: 25 27,2%

• Вкупно гласачи
    92
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум да се одбанираат, еве да кажеме да им се даде некоја втора (да не речам 1000та шанса:kajg: ) ама ако продолжат пак со флудирање и глупирање онда се знае:banned:

П.С не гласам заради цицките:kez:

па ако се оценува според физички изглед, ашто не би могло (тргај банот) , а ако се оценува нивното зло, зашто се здобиле со банот, незнам.

ihaihaihaihaihaihaiha frrrrrrrc!

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Aj odbaniraj gi mi nedostigaat gluposti... :) Inace, sum zborel po MSN sooooo da, nate bese, i bas onaka, imase smeh :kez: Se znae, ako pravat sranja, pak ke go primat banot

Гајле ми е фрц :) хааа:)) аухауахухаа

(едно време натуш почна кирилица да пишит, имаше напредок)

A da ja odbanirate Niki a natus ne, pa posle obratno?

А зашто сте сигурни дека ќе се вратат?:icon_lol:

Good point there :pos: Abe...ke ima kazeme deka ke im dademe treva ke dojdat. Znaes kakvi se mladive denes. Se lepat na trava ko muvi na med :kez: :pos:

Добра идеа, или пак ќе им кажеме дека ќе прајме добра собиранка (оргија) ќе видиш одма ќе се нацртаат :)

за жал не знам за кој станува збор и не можам да коментирам ама ипак ќе гласам да се тргне банот за да ги запознаам и јас какви се.:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Jas linco ne gi znam,ne sme bile clenovi u isto vreme so gospogicive,aj odbaniraj gi bas da vidam sto mozok imaat!
:)
Mozda bi bilo dobro da ima nekoj da se glupira,da ne nervira,ke ima na kogo da se praznime;)

одбанирајте ги бе, имаат цицки!!!:))

Хмммм....ај бе одбанирај....па ако замараат ко шо викаш....банирај

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom