Имам еден мал предлог.... на големиот јубилеј на Кајгана... т.е. на 10,000 регистриран член... можете да направете една фешта.... одбанирајте ги на цели 3 дена :wink: ... ваљда ке им е доста да се испукаат
Абе луѓе оти не сваните дека се се тоа филмови. Типките едвај се залапаа у 3та година али сеа најдоа машки на нет што не ги знаат и им праат филмови, а вие наивни па подлегнувате на нивните глупости. Гледате и личности што ги знаат во живо кажуваат дека не се такви у живо. А вие, без никаква навреда, зборите ко цицки да немате видено, а на други теми сите по 15 сексуални партнери. Математикава некако ич не ми излева
Нека си останат вечно запечатени, па да можам да си читам салам постови со вистински зборови, а не само таа нивната патентирана смеа хуахуахахах.
Аххх НОСТАЛГИЈАААА
Со Натуш се муабетеф и по ирц и ептен е забавна девојката... башка шо фрки напраија у времето коа беше роденденот на Лу, ауууу ептен беа лом. Инаку Натуш ЗАГАРАНТИРАНО НЕ СЕ ВРАЌА НА ФОРУМ, барем мое мислење е ова...
Барем од последните мејлови што ги разменив со неа таков впечаток добив...
Инаку не знам кој спомна ТРЕВАААА ухххх они гарант ќе се нацртаат на собиранка да донесам трева... Вардарче можда ќе падне и оргија
Море друга мисла ми се врти у глаа... иде лето... можда ќе дојдат...
Аххх НАТУШШШШ...
Стенмарк еднаш спомна „Во големи цицки утеха нема”
Али цицките на Натуш се сосема друга прикаска.
Тончи брат...Натка секако си доаѓа летово во Охрид (пред неколку дена ми кажа на ирц дека за месец или два ќе биде овде),така да ќе биде интересно (за кого како де...:icon_cool )...се договоривме да ми се јави да се видиме ко ќе си дојди да пијаме едно кафе (а за нешто повеќе :sekss: живи били па видели )
А мислите ке се вратат откако ке ги одбанирате? (ова го напишав пред да ги прочитам сите коментари и гледам има и други што мислат како мене) Којзнае со кој си прават сајбер масажи секоја вечер
јас сум за да ги одбанираш зашто да не ама сега мислам дека нема да им текне да дојдат на форумот зашто они ако биле заинтересирани ќе си изваделе друг јусер и пак ќе биле на форумов
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.