Nikki ем Natush (reloaded)!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Дали да се одбанираат?

• Секако, имаат цицки!

Гласови: 67 72,8%
  • Ма гони ги...

Гласови: 25 27,2%

• Вкупно гласачи
    92
Статус
Затворена за нови мислења.
Фрц фрц кој рече дека нема да се вратат на форумот ?

Acid напиша:
Искрено почнаа да ми недостасуваат. Најверојатно поновите членови не ги знаат, па затоа во кратки црти ќе им објаснам кои се. Ники и Натуш се динамичкото дуо, сајбер-парис-хилтонки (чисти македончиња) кои по некоја случајност се нашле во Австралија. Мање-више битно...

Секогаш имаат PrEpOZnaTlIv StiL nA PiShuvAnjE HEaiahiahiHIEAHiHIAHaihe и никогаш нема да ги промашите доколку сте регистрирани на истиот форум со нив. Беа редовни посетителки на Кајгана, ама ги банирав. :(

Ме интересира. Има ли некој информација што се случи со нив двете? Сеуште ли се другарки? Вадат ли уште откачени фотки кои сигурно ќе те натераат да си го скршиш вратот?

Што велите, да ги одбанираме? :kafe:

Вратете ѓи де! И така ви недостигаат малце, ќе потресат глупости некое време, па пак може да ѓи банирате, зш да не!
Барем да ѓи запознаеме ние поновите
Ја гласав за одбанирање, па ќе видиме

Не знам, сум да се одбанираат само ако може секој ден Хепи Аур да се стај. Еден саат слобода за постање и после пак 23 саата целибат. :)

Bada Bing! напиша:
Не знам, сум да се одбанираат само ако може секој ден Хепи Аур да се стај. Еден саат слобода за постање и после пак 23 саата целибат. :)

Ова ќе му дојде како маркетиншки трик :jaj:

Уа Админи!!!!
Да ви скрати ова, да ви се скрати она...
ни скратувате животни задоволства бре...
ептем сериозен форумов сакате да го праите.
и онака цуциве пишуваа највеќе на Чек Дис Аут.

Вардарче, другаркиве наши у Охрит беа пред ти да ојдеш натаму, мене ми се јавија по талафон, ама ја беф у Кочани, и ништо од бизнисот и задоволството.

А по што се толку легендарни девојкиве? :raz:

aj da gi vidime koe cudo se....ako vekje gi vrakjate....da gi zapoznaeme i nie de..

Толку ако сакаат сите почетници да ги видат, некој од админите или модераторите нека постира некоја слика од нив. Како што гледам јас нема да му се тргне бан :(

Не знам шо праеле цуриве, не сум бил член тогаш, али едната натка мислам дека ја имам на hi5 на friends листа. Ич неам праено муабет со нејзе али имаше добри цицки извадено на една фотка така да :D....Сепак ја гласам за...и така сеа ко шо сум на пракса у едно место не праам ништо цел ден, само седам и сурфам на нет, па зашо и да не се позаебавам со згодни, и уште поважно, ГЛУПИ австралијки.

п.с. од лично искуство австралијките можат да бидат невидени дрољи, sex craved kittens :D, затоа и ги обожавам....за жал тука не спаѓаат и оние со Македноско потекло, невини домаќинки се дури и да ги тргнеш 20 000км од МАкедонија

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom