Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Што е фркава со променава на ИП адресиве? Од 72.*** се префрлија на 46.***. И кај вас е така, и зошто?

Секаде е така, а не знам зошто. И како што дознав, 77.28.*.* и 77.29.*.* ќе ги тргнат целосно од употреба со време, така да не е бидејќи немале слободен ип пул.

Што е фркава со променава на ИП адресиве? Од 72.*** се префрлија на 46.***. И кај вас е така, и зошто?

Па нема врска блокот на адреси со динамични адреси сигурни сме.

Пополнети се сите комбинации со 77тите и ради тоа некој се префрлени и се набавени нови, ништо битно.

туку ај да не го урочам февруарскиов свеж нет, али мислам дека овојпат се врати од онаму кај што застана, децембар - 2010.
месецов беше кошмарен како ниеден претходно.

Ај ве молам некој нека ги контактира Замунда да ги одблокираат новите IP адреси на Телеком. Новите ип адреси започнуваат: 46.217.*.*

Има некој проблем денеска кај мене. Моментално симнувам од megaupload.com со брзина од 8 до 16 кб/с :S И на рапидшер беше исто преска ко пробав.

Ај ве молам некој нека ги контактира Замунда да ги одблокираат новите IP адреси на Телеком. Новите ип адреси започнуваат: 46.217.*.*
Точно. И ја имам проблем и не можам да влезам. Трема некој да им пише што не е на T-Home !
Ајде колеги помош !

Контактирајте го hall (он е SYSOP на Замунда)

Има ли смисла да се чека за приклучок на интернет од 13 јануари?
А јас мислев овие од Оне се лоши. Овие биле бетер:tapp::nerv::pos:

poradi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.

овие биле новостите за нова година а, ц ц

На мајките нивни така. Идиоти.
Ќе видиме колку корисници ќе продолжат да ги користат нивните услуги, по ваков потег, доколку се официјализира.

poradi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.

Сигурно ова ти е некоја дезионформација. Ако ги блокираат торентите, се блокирале. Ќе се префрлат 50% од корисниците на друг провајдер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom