Ајде смирете се малце ќе средат секогаш се гледа само на некоја грешка а кога имало долги периоди без никакви проблеми по сите реони во Скопје, не се отворила дискусија 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ајде смирете се малце ќе средат секогаш се гледа само на некоја грешка а кога имало долги периоди без никакви проблеми по сите реони во Скопје, не се отворила дискусија![]()
Се јавив и ми се заблагодарија што им пријавив глобален проблем. Утре од 8 сабајле ќе сределе.
Инаку истиот проблем го имам и јас. :/
Може имаат најскапи услуги ама конкуренцијата може вода да им носи. Ако мислиш дека cabletel и телекабел се конкуренција ондак не знам што збориме понатака.
и мене истото ми го рекоа, и после еден другар ми кажа да направам port forwarding на рутерот. Сега е добро, симнува до 1 Мб (зависи до торентот)Ма овие абер си немаат. Вртам и ми дига таа некоја, ми вика дечко, ние немаме врска со торентите. Ама викам сите се жалат веќе неколку дена со намалена брзина, вклучувајќи ме и мене. Имате некоја информација? Немаме, но ќе пријавиме и ќе пробаме да го решиме проблемот. Taa: А на спидтест кон нашиот сервер како стои брзината? - Па фала богу, и во најлошите прекини кон вашиот сервер брзината е секогаш максимална. Немам коментар...
Којзнае шо им е...
и мене истото ми го рекоа, и после еден другар ми кажа да направам port forwarding на рутерот. Сега е добро, симнува до 1 Мб (зависи до торентот)
Во тој случај до нив е, ќе се среди мрежата кај и да е, прееска исто ми беше спор. Можда праат нешто со подземните инсталацииИмам направено port forwarding на рутерот (Speedport) уште пред 6 месеци кога ми го дадоа. Се до пред некој ден торентите идеа со максимална брзина, сега едвај 100kbp/s
Имам направено port forwarding на рутерот (Speedport) уште пред 6 месеци кога ми го дадоа. Се до пред некој ден торентите идеа со максимална брзина, сега едвај 100kbp/s