Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Jane напиша:
Вирус на ново инсталиран виндоус?:lud:
Инаку скенирам со Касперски 6. Дај кажи нешто друго да пробам да искенирам.
Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?

TpH_Bo_OkO напиша:
Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?
Имам СП2. Инаку Димитар прв пиша за проблемов (он АДСЛ има) и на мсн ми кажа дека уште 5-6 негови другари го имаат истиот проблем. Сите они се на АДСЛ па мислел да не е до мтнет, ама еве јас го имам на WADSL.

Jane напиша:
Имам СП2. Инаку Димитар прв пиша за проблемов (он АДСЛ има) и на мсн ми кажа дека уште 5-6 негови другари го имаат истиот проблем. Сите они се на АДСЛ па мислел да не е до мтнет, ама еве јас го имам на WADSL.
Епа и ја сум на Wadsl и уште еден куп луѓе па не ни дава така, па има и уште еден друг куп адееселци па немаат таков проблем...што си мислиш? До АДСЛ-от е? Јас не мислам така...види на микрософт сајтот нешто околу тоа...

TpH_Bo_OkO напиша:
Епа и ја сум на Wadsl и уште еден куп луѓе па не ни дава така, па има и уште еден друг куп адееселци па немаат таков проблем...што си мислиш? До АДСЛ-от е? Јас не мислам така...види на микрософт сајтот нешто околу тоа...
Епа тоа и јас го пишав уште во првиот пост. Грешката е до нас (софтверска). Претпоставувам поради некој апдејт на виноусот ама еве уште барам решение за проблемот. Значи напоменав дека оннет и мтнет немаат никаква врска со проблемов.

Dejan] напиша:
Vo isto vreme i dvata PC da bidat uklucheni? Ima nekoj nachin kako s epravi toa ili si prabvish obichni konekcii i na dvata PC...
Kaj mozam da kupam samo ADSL modem?

а бројот ти е пријавен дека имаш АДСЛ конекција?... треба од МТ да ти наместат посебен разделник, преку кој ќе имаш АДСЛ :)

Само АДСЛ модем а:) ЛОЛ

П.С. Обични конекции ништо друго...

vikris напиша:
Dali se isplati ako imas adsl max paket edno 6,7 meseci, da se prefrlis na adsl hit i da si naracas wadsl od on.net? 699+1090=1790 kolku i adsl max, za da ne se plakaat penali? 4GB nasprema 10.5 GB, ista cena, pogolema brzina!

Na ova i jas pomisluvav zs logicki e izvodlivo..Mnogu super ideja bravo i tebe sto ti teknalo.

Inspektori od USA go tresele MATAV

Slusnav na vesti deka MATAV go tresele danocni inspektori od USA, bidejki kotiral i na Njurokskata berza. I vo MT ne bile spokojni :zlo:

АДСЛ проблем

дали имате проблем со АДСЛот во моментов???

Да, има проблеми.

Мене ништо друго освен Кајгана форумот не ми отвора:pos:

Yes... Kajgana РУЛЗ.... само таа работи и МSN!!! ...
Oва е масло на хакери, или администраторите од Кајгана

Фортуне ти? ЛОЛ

Да, да! Јас, нормално! Само уживајте!

Мсн не ми работи мене, не сака да ме конектира.
И да, најважно е што Кајгана ми отвора, не знам што ќе правев цела смена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom