TpH_Bo_OkO
Трноризец
Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?Jane напиша:Вирус на ново инсталиран виндоус?:lud:
Инаку скенирам со Касперски 6. Дај кажи нешто друго да пробам да искенирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?Jane напиша:Вирус на ново инсталиран виндоус?:lud:
Инаку скенирам со Касперски 6. Дај кажи нешто друго да пробам да искенирам.
Имам СП2. Инаку Димитар прв пиша за проблемов (он АДСЛ има) и на мсн ми кажа дека уште 5-6 негови другари го имаат истиот проблем. Сите они се на АДСЛ па мислел да не е до мтнет, ама еве јас го имам на WADSL.TpH_Bo_OkO напиша:Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?
Епа и ја сум на Wadsl и уште еден куп луѓе па не ни дава така, па има и уште еден друг куп адееселци па немаат таков проблем...што си мислиш? До АДСЛ-от е? Јас не мислам така...види на микрософт сајтот нешто околу тоа...Jane напиша:Имам СП2. Инаку Димитар прв пиша за проблемов (он АДСЛ има) и на мсн ми кажа дека уште 5-6 негови другари го имаат истиот проблем. Сите они се на АДСЛ па мислел да не е до мтнет, ама еве јас го имам на WADSL.
Епа тоа и јас го пишав уште во првиот пост. Грешката е до нас (софтверска). Претпоставувам поради некој апдејт на виноусот ама еве уште барам решение за проблемот. Значи напоменав дека оннет и мтнет немаат никаква врска со проблемов.TpH_Bo_OkO напиша:Епа и ја сум на Wadsl и уште еден куп луѓе па не ни дава така, па има и уште еден друг куп адееселци па немаат таков проблем...што си мислиш? До АДСЛ-от е? Јас не мислам така...види на микрософт сајтот нешто околу тоа...
Dejan] напиша:Dali moze na isti username i password da se prikluchat dva kompjuteri koi ne se vrzani vo mreza na ADSL?
Димитар напиша:Може!
Dejan] напиша:Vo isto vreme i dvata PC da bidat uklucheni? Ima nekoj nachin kako s epravi toa ili si prabvish obichni konekcii i na dvata PC...
Kaj mozam da kupam samo ADSL modem?
vikris напиша:Dali se isplati ako imas adsl max paket edno 6,7 meseci, da se prefrlis na adsl hit i da si naracas wadsl od on.net? 699+1090=1790 kolku i adsl max, za da ne se plakaat penali? 4GB nasprema 10.5 GB, ista cena, pogolema brzina!