TpH_Bo_OkO
Трноризец
А ако плаќаш пенали за пакет од 699 денари, колку доаѓа тоа?vikris напиша:Tocno! Odnosno doagja 2111 den. so ddv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ако плаќаш пенали за пакет од 699 денари, колку доаѓа тоа?vikris напиша:Tocno! Odnosno doagja 2111 den. so ddv.
TpH_Bo_OkO напиша:Си го имате Он.нет, не берете гајле...
Е што де...бољи се 30000 пати од мт.нет....vikris напиша:Sto ako go imame?
TpH_Bo_OkO напиша:Е што де...бољи се 30000 пати од мт.нет....
memberix напиша:Od mt-net e. jas sum na dial-up i svchost ponekogas go zaglavuva sistemot. Kompjuterot mi e cist pocist ne moze da bide. a ponekogas vrskata ne ode do maksimum, koga ke otvoris task manager i na networking iskoristenosta na konekcijata se dvizi od 20-50%. I taka e bavna vrskata pa uste i da ja kratat. momentalno cekam za WADSL, i stom mi stavam ne sakam da cujam veke za mt.net. ke go isklucam duri i fiksniot. Pogolemi apashi i lazhaci od niv nemam sretnato. Od mt.net mozat samo da mi go :pusk:
Сакаш да кажеш дека кога ќе се логираш како администратор, нетот ти е поспор?!? Каква врска има тоа?Jane напиша:Прочита ли што напишав?
Јас имам WADSL и се јавува и кај мене истиот проблем. Значи јас сум на оннет. Барав на интернет и проблемот е до windows-от, поточно софтверска грешка кај нас во компјутерот, која се јавува најверојатно поради некој апдејт од microsoft. На интернет прочитав дека 90% од ваквите случаи се вирус ама скенирав и не најде вирус, инсталирав нов windows и пак јавуваше истиот проблем. Значи вирус не е. Уште еден факт дека проблемот е до нас е тоа што се јавува само ако си логиран како администратор или некој јузер што има администраторски привилегии. На јузерот на брат ми (limited јузер) не се појавува овој проблем.
Па сега ако некој знае чаре за проблемов нека пише.
Вирус на ново инсталиран виндоус?:lud:TpH_Bo_OkO напиша:Епа тоа ти е вирус бе батче, земи си асолен анти вирус и очисти тоа срање![]()