Женско не смее да помисли да ми се курчи ни по дома, а камо ли надвор.
Ај ќе се распишам малце..
Еднаш и реков на една да ми зачисти кујна и да посмука малце (хехе, перверзни) по куќата, после вечерта исполнета со секс и таа ми вика абе ајде бегај таму, не заебавај. И викам, зарем ти сериозно мислиш дека јас би се заебавал со вакво нешто?
После и одржав едно предавање, зошто таа мисли дека јас некогаш би бил заинтересиран за шљам како неа, ако не сум испланирал дека сабајлето ќе ми го исчисти целото ѓубре што ми се имаше наталожено по дома. Ме изнервира ептен, тоа не е никаков однос и респект кон машко. Женското треба да знае дека ако сака да добие секс, треба да го заработи. Абе и јас сум крив. Правилото треба да биде прво чистење, после ебење.
Се издрав и ја избркав на улица. И се дерев додека си заминуваше. Бучавата беше привлекла неколку љубопитни очи. Еден пар од нив беа на комшивката. Ме гледаше со гаден поглед. Но си ја држеше муцката затворена, пошо ќе ја кажев на мажот за работите кои ги правела со мене, а никогаш со него, затоа што е оќелавен од 20 годишна возраст, работи во топлификација за мизерна плата и не знае како да задоволи жена. Али таа го дознала тоа после бракот. Јебига кога се зема на 18, невина. Али ај се расплинав.
Поука.. ако не сакаш девојка да те резили во јавност не ја носи во јавност. Никогаш не ми биле јасни оние луѓе кои излегуваат со девојките, ги носат во кино, на водно па таму им прават романтични вечери на бел чаршав и им отвараат вино, зготвиле нешто за да ја задоволат девојката. Единствено место каде девојката треба да биде задоволена е креветот, се надвор од него е глупост.
Ако сакаш да излезеш, не е ли подобро да си излезеш со другари?
Дали да се заебавате и пиете во кафана или да бркате жени во дискотека, во секој случај е подобро од некоја девојка која ќе ви досаѓа нон-стоп.
Изберете го тоа што на вас ви одговара, не тоа што ви е кажано дека треба да биде и како девојката сака да биде. Бидете курнази.