Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не сваќам како е неинтересно? Мене многу ми се допаѓаше епизодава ,посебно
Сцената со Калиси и трите змеја, ме потсети на Кериган од StarCraft

Јас како дете го чував пола чоколадо неизедено поклон од баба ми за Духовден и кога сестра ми ќе го апеше набрзинка, јас тогаш го одвиткував од фолијата и пополека коцка по коцка си го конзумирав додека сестра ми плачеше за ново.

Сакам само да кажам дека сега почнувам четврта епизода да ја гледам.

Screen+shot+2011-04-18+at+5.21.10+PM.png

Да, после проверување на неколку сајтови излезе дека е лажно. Башка, Џерард е многу лепотан. Станис треба да е ќелав, малку буцкаст и постар.

Една од послабите епизоди, можеби и најслаба. Крајот беше добар па колку-толку ја извади. Кулминацијата сепак беше во предходната епизода. Се надевам дека од втора сезона малку ќе го убрзаат дејството зошто неколку вакви епизоди во серија не се баш добра работа.

Се на се, уживав во првата сезона и се надевам дека и втората ќе биде возбудлива, до тогаш по 3-4 пати ќе ги прегледаме епизодиве :)

Внимавајте на спојлери денес, не стигнале сите да ја изгледаат епизодата.

Последнава епизода беше малку бајата пошо требаше какво такво closure, a и да се изгради моментум околу самиот крај.

Една од послабите епизоди, можеби и најслаба. Крајот беше добар па колку-толку ја извади. Кулминацијата сепак беше во предходната епизода. Се надевам дека од втора сезона малку ќе го убрзаат дејството зошто неколку вакви епизоди во серија не се баш добра работа.

Се на се, уживав во првата сезона и се надевам дека и втората ќе биде возбудлива, до тогаш по 3-4 пати ќе ги прегледаме епизодиве :)

Внимавајте на спојлери денес, не стигнале сите да ја изгледаат епизодата.
Цела втора сезона е војна. Буџетот е тука, визуелните ефекти се тука... А за Станис најдобар се по се е Марк Стронг. Баш е таков ќелав, а за дебелината и брадата не е проблем.

После Лост ова е нешто најдобро што сум гледал!
Едвај чекам 2ра сезона.

П.С. Крајот беше закон!

Ова повеќе беше како увод за втора сезона, отколку завршеток на прва сезона.
Сепак меше добра епизодата само едно ме интересира
Старецот што служи на кралот, што е финтата со него изгледа се преправа дека е стар.

Просечна епизода но крајот ја извади.Ќе биде интересно следната сезона со beyond the wall creatures :)

Епизодата дава опција за многу размилување за втората сезона.
И стварно who the f**k is the old man?

Ааааааааа епа на крајот не испуштав животински крици и не останав со подотврена уста :D
Време е за промена на аватар.

Него, ми ја осакатија арја :(

2po7820.jpg

Епизодата дава опција за многу размилување за втората сезона.
И стварно who the f**k is the old man?
Некој што ми одзеде 5 минути со таа приказната: ...и тогаш Киироо му рече на Лаазооо...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom