Woofer
I'm a very neat monster.
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 854
- Поени од реакции
- 325
pictures/links/videos or it didn't happen
На Spartacus Blood and Sand има и стојковци и дунди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pictures/links/videos or it didn't happen
"We all let that happen" - Peter Griffinpictures/links/videos or it didn't happen
следен пат да гледаш со поголема концентрација
уствари ја ги глеам поквалитетниве 720п, ти од другите може глеаш и црнила од коле чашуле ти е
Ќе се случува ли понатаму нешто со тие мистериозните чудовиште ,the white walkers ,или само ќе ги споменуваат одвреме на време?Почнува да ме нервира 4 епизоди ,се споменуваат одвреме на време ,а нив ги нема.
Џуџето е опасно ,одлична глума.
Ќе се случува ли понатаму нешто со тие мистериозните чудовиште ,the white walkers ,или само ќе ги споменуваат одвреме на време?Почнува да ме нервира 4 епизоди ,се споменуваат одвреме на време ,а нив ги нема.
Џуџето е опасно ,одлична глума.
16:15Не не, јааааак си. И јас гледам на 720п. Посочи ми ја сцената од одредена епизода да погледам и јас малце. Не знам шо се потресе олку.![]()
16:15
5та епизода
и прекини да преовеличуваш, не сум потресен, едноставно сум против прикажување полови органи.
Како што е споменато во претходниот пост ова е епска серија, не се секирај the white walkers се појавуваат пак тек во третиот дел на големо само треба да чекаш 2 години за да тоа го прикажат тоа на серијалот на HBO.
Ooo....на почетокот се појавуваат па мислев дека они ќе бидат главната тема.
Of course :wink:Серијата ми стана една од поомилените, иначе само 10 епизоди ли има од прва сезона ?
Втора ќе се снима?