- Член од
- 5 септември 2007
- Мислења
- 3.848
- Поени од реакции
- 960
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- evangelos.blog.mk
Совршениот бог на Чорбаџија:
Погрешно. Тоа не е мојот Бог. Тоа е твојата погрешна претстава за мојот Бог.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Совршениот бог на Чорбаџија:
Ајде да видиме дали не е!Погрешно. Тоа не е мојот Бог. Тоа е твојата погрешна претстава за мојот Бог.
Тие 5 точки беа прашања до тебе за таа искривена слика! Кое од тие 5 работи е искривено или неточно?Јас не верувам во ниту една од тие 5 точки. Жал ми е што имаш искривена слика за христијанството.
Тие 5 точки беа прашања до тебе за таа искривена слика! Кое од тие 5 работи е искривено или неточно?
Епа кажи каде е искривувањето? Каде е проблемот? Што е тоа што сум го искривил? Што е тоа што не е точно? Не манипулирај, кога веќе тврдиш нешто, поткрепи го тврдењето со аргумент! А не - Сите 5 не се точни! Зошто? Затоа што не ми се допаѓаат!!Сите 5.
Темава не е за Атеисти..Можеби постои но ти не си доволно зрел за да го забележиш...не ти се случила некоја убава случајност? или безусловна среќа? и си размислил колку се шансите тоа да се случи пак?
Замоли ме фино лепо и културно и ќе ти напишам зошто тие 5 точки што ги наведе се искривена слика на христијанството.
:pos2:Замоли ме фино лепо и културно и ќе ти напишам зошто тие 5 точки што ги наведе се искривена слика на христијанството.
Батали го,гледа матиран је па пробуе пат да направи.Да се собереме, кола да ти купиме, може?