Постари или помлади партнери?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Мажите (децата) нека не ги пишуваат коментарите од типот: "Постара бе, пошто е поискусна". Едноставно - физички кои повеќе ве привлекуваат?

Позрелиот и постариот изглед одсекогаш ме привлекувал.
Постарите ( не многу 19-20 год. ), имаат да речам посебен начин на однесување, облекување, шмекање итн. Затоа тие ме привлекуваат повеќе. Овие врснициве уште се во некои детски филмчиња дека преку другар најлесно можеш да ќариш девојка. Бљак. Поштујем постари.
:music3:

Хмммм

Поглед на постар ми се лепи ако на некој начин дава слика на стабилен човек кој знае што сака. Движењето некако им е поинакво, стасот, сигурноста, па и цигара држат поразлично од помалите:)
Посексипилни ми се некако постарите, но не велам дека и помал од мене не би ме привлекол. Првиот впечаток, првиот поглед, насмевка, муабет за мене е најважен, па од тоа зависи дали ќе продолжи комуникацијата или не.

Лу, јас иам скоро 18. Те привлекувам ли?:pos:
Јас по постари, ти по помали ќе се погодиме некако.:wink:

Ако е постара не мора да значи дека е и поискусна... Не се битни годините некогаш ме привлекуваат помлади некогаш постари за тоа нема дефиниција. Битен е изгледот и секако првиот контакт за да ме привлече некоја девојка

The`bItCh напиша:
Лу, јас иам скоро 18. Те привлекувам ли?:pos:
Јас по постари, ти по помали ќе се погодиме некако.:wink:
Лу мен, гледаш девојчево дури и стил смени за да те шмекне, сега е "gothic girl" и по аватар и по потпис! : )

Бек ту д топик! : )

Физички највеќе ме привлекуваат меѓу 20 и 30.На тие години негде жените го добиваат "совршенството" на нивната физичка градба,а после 30 почнува да им опаѓа тоа "совршенство".

хмммм.... Дајдо ај дај ми твоја дефиниција за совршенство? Пошто за некој совршена е и девојка од 12 години за некој од 50 се фаќаш за многу лабилни работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom